​La data de 11.11.2011, în jurul orei 18.45, un echipaj al Poliţiei Filiaşi aflat în executarea serviciului l-a depistat în trafic pe R.TARZAN, 30 de ani, din couna Coţofenii din Faţă în timp ce conducea un autoturism, pe DE 70 în localitatea Răcarii de Sus, având permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Rep.
*
• *
*
În aceeaşi zi, la ora 19.30, lucrători de poliţie aflaţi în executarea serviciului au făcut semnal de oprire unui conducăt auto care nu s-a conformat şi a continuat deplasarea.
Imediat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar cu ajutorul colegilor de la Secţia de Poliţie Rurală nr. 7 Pleniţa s-a reuşit blocarea în trafic a autovehicului, la volan fiind identificat N.CONSTANTIN, 24 ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentratie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior a refuzat să se deplaseze la spitalul. Băileşti în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte premergatoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe.
*
• *
*
​În noaptea de 11/12.11.2011, la ora 0345, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe F.CONSTANTIN, 27 de ani, din comuna Siliștea Crucii în timp ce onducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri din Craiova, având o concentraţie de 1,25 mg/l *alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, s-a stabilit în urma cercetărilor ca acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Cel în cauză a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală conform OUG 195/2002 R.
*
• *
*
Ieri, ora 1700, în oraşul Bechet, poliţiştii l-au depistat în trafic pe D.MARCEL, 44 de ani, din Corabia, judeţulOlt, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal conform OUG 195/2002-Rep.
*
• *
*
În noaptea de 12/13.11.2011, ora 0130, în comuna Goicea, pe D.J. 561, lucrători ai formaţiunii rutiere Segarcea şi lucrători din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală BâRCA l-au depistat în trafic pe N.DUMITRU, 62 de ani, din Craiova în timp ce conducea o autoutilitară având o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
*
• *
*
În noaptea de 12/13.11.2011, ora 03.30, lucrători din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova au oprit pentru control, pe DN 6B pe raza comunei Goieşti, un autoturism condus de P.CONSTANTIN, 48 ani, din Craiova.
Întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. P.CONSTANTIN a fost condus la Spitalul de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.
*
• *
*
Aseară, în jurul orei 18.30, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta şi jandarmi ai GJMB Craiova a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat A.STELIAN, 35 de ani, din comuna Predeşti, Dolj.
Întrucât A.STELIAN emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest rezutând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, doljeanul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în prezent fiind cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.