Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

    DOSARE PENALE
    *
    La data de 16.12.2011, în jurul orei 18.30, *lucrători din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat în trafic pe *D.CONSTANTIN, 56 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Rovine din municipiu, *având o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Celui în cauză i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
    *
    • *
    *
    La data 17.12.2011, ora 0200, în comuna Unirea, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe V.CRISTINEL, 38 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,51 mg./l alcool pur în aerul expirat.
    Doljeanului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.
    *
    • *
    *
    În seara *zilei de sâmbătă, la ora 01.00, lucrători din cadrul *Poliţiei Băileşti *l-au depistat în trafic, pe strada Depozitelor, pe M.MARIAN, 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice şi i-a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
    *
    • *
    *
    În aceeaşi seară, la ora 01.30, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe G.ION, 61 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Str. Mihai Eminescu din Giubega, având o concentraţie alcoolică de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Şi în acest caz doljeanului i-au fost recoltate probe biologice şi i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.
    *
    • *
    *
    În dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 08.30, lucrători ai Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe B.GHEORGHE, 51 de ani, Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spania, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 25.08.2011.
    În cauză a fost întocmit dosar *de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
    *
    • *
    *
    În seara zilei de vineri, 16 decembrie a.c., în jurul orei 22.15, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală 5 Pieleşti au oprit pentru control, pe strada Florilor din Mischii, un autoturism condus de M.CONSTANTIN, 38 de ani, din localitate, iar întrucât acesta emana un puternic miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest.
    Astfel, a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova în vederea recoltării de probe biologice.
    În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
    Aseară, la ora 19.30, lucrători ai din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate l-au depistat în trafic, în comuna Moţăţei, pe P.AUREL, 21 de ani din aceeaşi localitate care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
    Celui în cauză i s-au întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.
    *
    • *
    *
    ​În noaptea de 17/18.12.2011, în jurul orei 23.15, în Băileşti, lucrători ai poliţiei municipale l-au depistat în trafic pe S.MIRCEA, 22 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice *şi i *s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile O.U.G.195/2002 R.
    *
    • *
    *
    ​Aseară, în jurul orei 21.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Băileşti aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic, în comuna Rast, *pe B.LIVIU, 31 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    ​Doljeanul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
    *
    • *
    La data de 17.12.2011, în jurul orei 14.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin SUNAU 112 de către D.NICOLAE, 53 de ani, din comuna Vela cu privire la faptul că un tractor s-a răsturnat în curtea locuinţei lui distrugându-i gardul.
    La faţa locului s-a deplasat *echipa de siguranţă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ care în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce B.GHEORGHE, 47 de ani, din comuna Orodel conducea un tractor, neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie datorită lipsei de experienţă şi a faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice( 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat) a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara drumului comunal.
    A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenta nr.1 Craiova unde i s-au recoltat probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.
    *
    • *
    *
    ​Ieri, la ora 13.00, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate în timp ce se aflau în executarea serviciului pe raza comunei Moţăţei l-a depistat în trafic pe D.MARIN, 24 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. *
    Poliţiştii i-au întocmit dosar penal celui în cauză sub aspectul săvârşirii *infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.

  2. #2
    Member DarkAngelXZ va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-12-2008
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    153
    Mesaje bazar
    710
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    73
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Vin sarbatorile, carnea de porc nu merge fara un sprit, deci asta e concluzia
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer acelasi's Avatar acelasi reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    15
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    Ba frate da astia din Motatai sunt prosti rau! Cum sa prinda politia 2 prosti care merg fara permis? Ca e atat de mare satu ala ca daca tragi o basina o aude tot satu! Da ca sta politia la oprit masini nu stia nimeni? Idioti!!

  4. #4
    Junior suzel reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-12-2008
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    75
    Mesaje bazar
    191
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    22.5
    ce o fi cautat politia pe strada rovine, din craiova? de obicei pe aceea strada nu e ( nu am vazut niciodata), trec zilnic pe acolo si de 4-5 ori pe zi
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: