Ieri,19 decembrie a.c., în jurul orei 17.45, pe DN 6 B, în localitatea Melineşti, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe T.VIOREL, 43de ani, din comuna FăRCAş, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Doljeanul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat, poliţiştii întocmind în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002.



Aseară, în jurul orei 19.00, lucrători ai Formaţiunii Rutiere Băileşti aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că M.PAUL, 55 de ani, din localitate fiind sub influenta băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe strada Victoriei şi a lovit un alt autoturism parcat regulamentar, rezultând astfel pagube materiale.

În urma testării lui M.PAUL cu aparatul etilotest rezultatul o concentraţie 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior cel în cauză a fost condus la Spitalul Băileşti unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.



În noaptea de 19/20.12.2011, în jurul orei 01.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe I.VALENTIN, 23 de ani, din comuna Podari în timp ce conducea un autoturism, pe Calea București din municipiul Craiova, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Lui I.VALENTIN poliţiştii rutieri i-au întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.