Interlopul Ioan Clamparu, prins in Spania, dupa opt ani


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Interlopul Ioan Clamparu, prins in Spania, dupa opt ani

    Interlopul Ioan Clămparu, căutat de autorităţile judiciare române de opt ani, a fost prins, miercuri, în Spania, în urma unei ample acţiuni de filaj. Bărbatul se află în custodia autorităţilor din Madrid şi urmează să fie audiat de un judecător, pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare. Clămparu a fost trimis în judecată, în lipsă, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), pentru iniţiere şi constituire a unui grup criminal organizat în scopul comiterii unor infracţiuni grave, trafic de persoane, spălare de bani şi proxenetism.

    În rechizitoriul procurorilor DIICOT se arată că grupul condus de Ioan Clămparu a strâns, din activităţi de crimă organizată, sume totalizând milioane de dolari, bani folosiţi şi pentru a determina stoparea amplei anchete declanşate împotriva reţelei pe care o conducea. Bărbatul a fost condamnat, în lipsă, la 13 ani de închisoare, iar în martie 2003 a fost dat în urmărire internaţională. Ilie Botoş, fostul procuror general al României, îl indica pe Ioan Clamparu drept lider al unei reţele de crimă organizată pe relaţia Spania şi susţinea că acesta are legătură cu gruparea condusă de fraţii Vasile şi Ion Balint (cunoscuţi drept Sile şi Nuţu Cămătaru).

    Numele lui Ioan Clămparu a apărut şi într-un rechizitoriu întocmit de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, în dosarul în care a fost trimis în judecată Costel Iancu, în anul 2009. La vremea respectivă, Comisariatul din Sants-Montjuic (Spania) a comunicat procurorilor craioveni din cadrul DIICOT că unul din complicii lui Costel Iancu, Marian Sandu (fost Cristescu), zis “Fibră”, era cercetat, alături de Ioan Clămparu, pentru coordonarea unei reţele de prostituate de lux, care acţiona în cluburile de fiţe din Barcelona.

    cvlpress.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Cant timp le-a luat sa gaseasca un
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: