Jandarmii se pregatesc de meciul cu Steaua


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Jandarmii se pregatesc de meciul cu Steaua

    Biroul de presă al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a emis, astăzi, un comunicat de presă referitor la speculaţiile care s-au făcut cu privire la partidele de fotbal ce urmează a se disputa pe stadionul “Ion Oblemenco”.

    “În ultimele zile, atât în media centrală, cât şi locală a circulat informaţia referitoare la decizia Grupării de Jandarmi Mobile Craiova de a nu îşi asuma riscul organizării unei partide de fotbal, cu spectatori, între echipele Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti.

    Deoarece această ştire este eronată, ne simţim datori să informăm opinia publică despre faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova este pregătită din toate punctele de vedere să asigure măsurile de ordine publică cu ocazia meciurilor de fotbal disputate pe arena „Ion Oblemenco”. Marţi, 16.02.2011, începând cu ora 09.00, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a desfăşurat, pe stadionul „Ion Oblemenco” o aplicaţie care a avut ca temă modul de acţiune al forţelor de ordine pentru asigurarea ordinii publice în zona imediată şi în zona apropiată a stadionului şi modul de acţiune al rezervelor de intervenţie şi al elementelor de dispozitiv pentru restabilirea ordinii publice, conform unor situaţii create.

    Deoarece se apropie începerea returului campionatului de fotbal era necesară desfăşurarea unei astfel de aplicaţii la care au participat şi efective din cadrul IPJ Dolj, IJSU Dolj, Poliţia Locală Craiova şi SC Civitas SRL Craiova pentru stabilirea şi dezvoltarea unei concepţii comune de acţiune cu ocazia asigurării măsurilor de ordine la manifestările sportive. Cu această ocazie s-a realizat şi o verificare a arenei „Ion Oblemenco”, constatându-se mai multe deficienţe la sistemul de turnicheţi, sistemul video, grupurile sanitare şi anumite porţiuni de gard.

    Conducerea Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a informat Clubul Universitatea Craiova despre aceste deficienţe pentru a-şi lua măsuri de remediere până la disputarea meciului cu Steaua.

    Subliniem faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova nu se opune disputării pe stadionul „Ion Oblemenco” a partidelor de fotbal de către echipa Universitatea Craiova. Pentru a veni în sprijinul Clubului, în vederea remedierii deficienţelor, domnul general de brigadă Ion Constantin a sesizat Comisia judeţeană împotriva violenţei în sport, care a fost convocată azi, 21.02.2011, de către prefectul Judeţului Dolj(preşedintele comisiei), fiind discutate cu această ocazie măsurile concrete ce trebuie întreprinse astfel încât meciul cu Steaua Bucureşti să se desfăşoare în condiţii optime de ordine şi siguranţă”, se arată în comunicatul GJMb Craiova.

    Sursa: lupamea.ro
    Jandarmii se pregatesc de meciul cu Steaua Fisiere atasate 8625_.jpg  

  2. #2
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Cred ca o sa fie singurii spectatori ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta vintyla's Avatar vintyla reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-06-2009
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    276
    Mesaje bazar
    179
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de s_ki_pp_er Vezi mesajele
    Cred ca o sa fie singurii spectatori ...
    Crezi prost...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: