Julian Assange: Facebook este cel mai puternic instrument de spionaj inventat vreodata


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Julian Assange: Facebook este cel mai puternic instrument de spionaj inventat vreodata

    Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a acordat un interviu în eclusivitate pentru Russia Today, în care a dezvăluit noi impresii şi informaţii tulburătoare, vizavi de cele mai importante evenimente care au avut loc în întreaga lume, în ultimul timp.

    Intrebare: În legătură cu reţelele de socializare: ce rol crezi că au avut în revoluţiile din Orientul Mijlociu. Cât de uşor au reuşit acestea să manipuleze masele şi chiar media?

    Julian Assange: Facebook, în principal, este cel mai puternic instrument de spionaj inventat vreodată. Există, astfel, cea mai mare bază de date a oamenilor din întreaga lume, relaţiile dintre ei, numele lor, adresa şi locaţiile, toate accesibile "inteligenţei" americane. Facebook, Google, Yahoo, toate au creată o interfaţă accesibilă exclusiv serviciilor secrete din Statele Unite. Toţi utilizatorii acestor site-uri trebuie să înţeleagă că "inteligenţa" SUA a reuşit să construiască un raport detaliat despre viaţa fiecăruia.

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Da, cam asa e.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: