Liceenii pot studia in strainatate un semestru sau chiar un an


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Liceenii pot studia in strainatate un semestru sau chiar un an

    Un an de liceu in străinătate poate avea un impact decisiv în traiectoria personală şi profesională a unui tânăr. Prin intermediul programului de mobilitate preuniversitară Highschools promovat de IEC – International Educational Center România, orice elev din România poate studia un semestru sau un an academic în una dintre ţările europene, Statele Unite ale Americii sau chiar în Japonia.

    Pe durata studiilor, elevii au şansa să cunoască şi alte culturi. Aceştia sunt cazaţi în familii din ţările şi oraşele de destinaţie. În plus, beneficiază de servicii de consiliere educaţională furnizate de un coordonator local, care le monitorizează progresul academic. Pe durata întregului an academic, familia din România primeşte periodic rapoarte de evaluare a situaţiei şcolare. Înainte de începerea cursurilor, elevii beneficiază de un seminar de orientare în cadrul căruia sunt familiarizaţi cu particularităţile programului. Programul este acreditat de Ministerele Educaţiei din ţările în care elevii studiază, iar anul petrecut în străinătate se echivalează în România.

    Elevii trebuie să aibă peste 16 ani


    Pentru a fi eligibili, elevii trebuie sa aibă peste 16 ani, rezultate bune la învăţătură, cunoştinţe medii de limba engleză şi să dea dovadă de maturitate şi responsabilitate la interviul de selecţie.

    În ultimii ani, peste 250 de elevi au avut şansa să parcurgă experienţe educaţionale de alternativă în diverse ţări.

    Unul dintre cele mai însemnate beneficii ale unei asemenea experienţe este exersarea continuă a unei limbi străine în mediul originar şi relaţiile sociale pe care elevul şi le construieşte cu tineri din toată lumea. Mărturiile lor legate de perioada şi programul de studii în străinătate au fost postate şi pe Internet, pe site-ul www.highschools.ro.

    International Educational Center România (www.iec.ro) face parte din grupul EDvisory Education, o reţea internaţională de companii şi organizaţii internaţionale active în domeniul educaţional. IEC România este, de asemenea, membru EAIE-European Association for International Education şi membru NAFSA – Association of International Educators.

    cvlpress.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    cine are bani......
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Din pacate, sunt unii, care deabea isi permit sa invete in sistemul romanesc
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: