Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu reuşeşte să-i înduplece pe magistraţi care-i refuză libertatea, în ciuda eforturilor depuse de avocaţii săi, care depun cereri de eliberare o dată pe săptămână. Ultima încercare a interlopului din Drăgăneşti-Olt de a scăpa de gratii s-a lovit de refuzul judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova. Astfel, în urmă cu două zile, magistraţii craioveni au respins ca “inadmisibil” recursul lui Bercea Mondial faţă de o hotărâre a Tribunalului Olt, care i-a respins interlopului o cerere de revocare a măsurii preventive. Mai mult, Sandu Anghel trebuie să acopere şi suma de 40 lei, ce reprezintă cheltuieli judiciare către stat. Hotărârea Curţii de Apel Craiova este definitivă.
Bercea Mondial a fost trimis în judecată în urmă cu două săptămâni de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor.
Alături de Bercea Mondial au mai fost trimişi în judecată fiul acestuia, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi soţia interlopului din Olt, Fănica Anghel, zisă Stela, pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.
Bercea Mondial se află în arestul IPJ Olt de la mijlocul lunii februarie, el fiind suspectat că şi-a înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, într-un bar din localitatea Drăgăneşti-Olt.

Sursa: www.*************