CRAIOVA. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au depus, azi, recurs cu privire la decizia magistraților de la Tribunalul Olt de a înlocui măsura arestării preventive cu cea a obligativității de a nu părăsi localitatea în cazul lui Anghel Sandu, zis Bercea Mondial. Recursul va fi judecat de magistrații Curții de Apel Craiova, în zilele următoare.

Tribunalul Olt a admis, ieri, cererea de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu cea de a nu părăsi localitatea depusă de Anghel Sandu, zis Bercea Mondial.

Judecătorul Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, a declarat că această cerere a fost depus de apărătorii lui Anghel Sandu, miercuri şi a fost admisă ieri.

„Ca şi în celelalte situați decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova“, a declarat judecătorul Gheorghe Biolan.

Aceasta este cea de-a cincea cerere de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu cea de a fi cercetat în stare de libertate. Trei dintre cereri au fost admise de judecătoarea Diana Cotoi, care, ieri, a cerut ca şedinţa să se desfăşoare cu uşile închise pentru presa care ar fi mediatizat excesiv acest caz.

*************