Mai multe restrictii de circulatie rutiera vor fi impuse in zona centrala a municipiului Craiova in perioada imediat urmatoare.


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Mai multe restrictii de circulatie rutiera vor fi impuse in zona centrala a municipiului Craiova in perioada imediat urmatoare.

    Mai multe restrictii de circulatie rutiera vor fi impuse in zona centrala a municipiului Craiova in perioada imediat urmatoare.

    Demararea lucrarilor la pasajul suprateran de la km 0 al municipiului Craiova impune o serie de restrictii de circulatie valabile incepand cu data de 23 martie 2011, pe intreaga perioada a desfasurarii lucrarilor.
    In sedinta Comisiei de sistematizare a circulatiei rutiere intrunita in data 17 martie 2011 s-a decis:

    - se va institui circulatie in dublu sens pe strada Constantin Brancusi tronsonul cuprins intre strazile Principatele Unite si Amaradia.
    - amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la intersectia strazii Iancu Jianu si bulevardul Nicolae Titulescu (zona Gradina Botanica) si montarea de indicatoare de presemnalizare pe strada Iancu Jianu si bulevardul Nicolae Titulescu.
    - amplasarea de indicatoare rutiere cu semnificatia „Oprirea Interzisa” cu placute aditionale pentru ridicarea autovehiculelor, pe sensurile de mers ale strazilor Constantin Brancusi, Stefan cel Mare, Iancu Jianu, Principatele Unite, Filantropia, Brestei, Carol I, Aries, M Kogalniceanu, Serban Voda, Pacii, Pelendava.
    - montarea de indicatoare rutiere cu semnificatia „Interzis virajul la stanga” si „Obligatoriu Inainte” pe strada Stefan cel Mare la intersectia cu strada Principatele Unite.
    - montarea unui indicator rutier cu semnificatia „Interzis virajul la dreapta” pe strada Paltinis la intersectia cu strada Principatele Unite.
    - amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la intersectia strazii Brestei cu strada Calea Bucuresti si strada Stefan cel Mare.
    - reluarea circulatiei pe strada Popa Sapca si strada A.I. Cuza- sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada Aries, in zilele de luni, marti, miercuri, joi intre orele 2000 - 0600 a zilei urmatoare. Sectorul de drum mentionat ramane in continuare inchis traficului rutier in intervalul vineri –ora 20.00 – luni ora 06.00.
    - instalarea unui indicator rutier cu semnificatia „Accesul Interzis” si placute aditionale „cu exceptia riveranilor” pe strada Romul la intersectia cu strada A. I. Cuza.
    - inchiderea temporara a circulatiei autovehiculelor pe bulevardul Nicolae Titulescu - tronsonul cuprins intre intersectia cu strada Filantropia si Km 0 si pe str. Calea Bucuresti - tronsonul cuprins intre Km 0 si intersectia cu strazile Carol I, respectiv Aries, pe perioada desfasurarii lucrarilor de realizare a pasajului suprateran.

    Pentru evitarea producerii de evenimente rutiere nedorite, rugam conducatorii auto sa se conformeze semnalizarilor ce vor fi instituite si sa utilizeze rute alternative zonelor restrictionate.

    Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si multumim pentru intelegere!


  2. #2
    Senior Member Undertaken's Avatar Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta Undertaken este deja o vedeta
    Data de inscriere
    17-08-2008
    Locaţie
    AUDIOPHILES '' Music is... Art '' - Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    810
    Mesaje bazar
    913
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    1471
    Puncte CF
    10.5
    Usergroups:
    Orasul asta trebuie sa se extinda odata... Sa fim realisti! Suntem prea multi intr-un spatiu prea mic ( si aici ma gandesc la masini...) . Aproape toate firmele, companiile , intr-un cuvant ANGAJATORII s-au ingramadit in centru . Avem 2-3 km ( cu mici exceptii... ex. : cei din Isalnita, etc... ) pana la serviciul din centru , dar noi luam masina, pana la supermarket, ~300 m distanta, noi luam masina, mai avem sa mergem in casa la WC sa traversam din bucatarie prin sufragerie si daca am putea... SA LUAM TOT MASINA!!! Eu unul am renuntat sa mai iau masina la serviciu si chiar nu ma deranjeaza ca doar nu n-am nascut in eprubeta din taxi... Stima tuturor!
    '' Am invatat ca un om nu are dreptul sa-l priveasca pe un altul de sus decat atunci cand trebuie sa se aplece pentru a-l ajuta sa se ridice ! ''
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member gabitzuuu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-03-2011
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    O sa fie MOARTEA in orasul asta (d.p.d.v. al traficului) ... Dar ... sa fim optimisti ! E pt. o cauza nobila ! Sunt curios cat o dura.... Daca o sa se construiasca in ritmul in care se construiesc autostrazile in Romania....

  4. #4
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    O sa ajunga cu restrictiile peste tot cu masinile, mai avem voie decat pe centura, pe centura din spatele parcului si pe canal( Strada Raului)
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  5. #5
    Member mitzy_PTM este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    30-09-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    123
    Mesaje bazar
    315
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    27
    Puncte CF
    0.5
    din cate am inteles , proiectul va dura 14 Luni , daca nu respecta termenul se va deschide un mandat de penalizare si nu cred ca asta o sa le convina
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: