Mandate de arestare preventivă pe numele a trei doljeni suspectaţi de comiterea mai multor furturi


Vineri, 13 ianuarie a.c., în urma activităţilor desfăşurate de lucrători din cadrul Secţiei Nr. 1 de Poliţie Rurală Craiova au fost identificaţi B.CRISTIAN, 21 ani, L.MARIUS şi B.DANIEL, ambii 18 ani, din comuna Tălpaş, judeţul Dolj.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în perioada 06-08.01.2012 suspecţii au pătruns în locuinţa lui P.MIRCEA, 44 de ani, din aceeaşi localitate de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei, printre care două drujbe şi un televizor.
De asemenea, în sarcina celor trei s-a reţinut şi faptul că în perioada 07-09.01.2012 au pătruns în curtea locuinţei lui R.MARIN, 60 ani, din aceeaşi localitate de unde au sustras un motor de tractor şi un motor electric trifazic, valoarea prejudiciului fiind de 4.000 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, magistraţii emiţând mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Doljenii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.