Oţelul Galaţi a reuşit, norocos şi discutabil, să se impună chiar pe terenul lui CFR Cluj-Napoca, acolo unde puţine echipe pot spera să scoată puncte. Golul lui Antal a venit târziu, abia în minutul 81 al jocului, sporind şi mai mult suspiciunile din partea reprezentanţilor echipelor care se bat pentru titlul de campioană. Dorinel Munteanu se poate considera norocos, beneficiind de “greşelile” de arbitraj comise în favoarea echipei sale, gălăţenii părând de multe ori nişte corăbieri care se bazează foarte tare pe cavalerii fluierului: au suflat în această seară doar în pânzele lor!

Victoria dubioasă a gălăţenilor pe terenul fostei campioane l-a scos din sărite pe Marian Iancu, patronul lui “Poli” Timişoara: “Mă gândesc cu groază la meciurile de la Galaţi şi de la Vaslui. Se greşeşte în favoarea acestor echipe. În condiţiile date, nu avem nici o şansă. Se vor întâmpla lucruri necurate, iar arbitrii vor decide campioana. Din ce văd la televizor, Oţelul este echipa care trebuie să câştige campionatul.

Bravo Oţelului că a reuşit să infiltreze un om în comitetul executiv. Lucrurile sunt clare şi demonstrate, Oţelul va fi campioană. Dacă poate Avram (n.r.: preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor) să îmi explice de ce toate arbitrajele sunt în favoarea Oţelului, ar fi bine”, a spus Marian Iancu la GSP TV.

În celălalt joc al zilei, Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-1 (1-0) în faţa lui Dinamo Bucureşti după un meci cu final spectaculos. Ambele echipe au reuşit să marcheze în prelungirile partidei. Au înscris (Bawab 35, Pîrvulescu 90+4 / Alexe 90+2).

Sursa: www.*************