CRAIOVA. Viceprimarul Mărinică Dincă anunţă semnarea primelor două contracte din seria dedicată implementării Masterplanului de Apă al Doljului. CAO şi-a găsit firme care vor asigura derularea licitaţiei pentru execuţia lucrărilor şi supervizarea construcţiilor.

Printr-un comunicat semnat de viceprimarul Craiovei Mărinică Dincă, municipalitatea craioveană anunţă semnarea contractelor “de debut” pentru masterplanul de apă al Doljului.Vioara întâi în cele două contracte este tot firma Eptisa, consultatntul tradiţional al Companiei de Apă Oltenia, aceasta asigurând şi consultanţa pentru implementarea programului ISPA în Craiova.

Probabil pentru a nu a mai avea surprize în comunicarea cu presa prin intermediari, cum s-a întâmplat data trecută, câna a lansat un comunicat la pachet cu indicaţiile de regie despre cum trebuia rostit, viceprimarul Dincă a trimis anunţul de pe mailul personal.

Trebuie spus că anunţul lui Mărinică Dincă a venit înaintea vreunei informări oficiale din partea CAO sau din partea primăriei Craiova şi în absenţa primarului Solomon, viceprimarul lăsat fără atribuţii lansând comunicatul în timp ce edilul-şef era plecat la Bucureşti.

Iată textul integral al comunicatului:

“Compania de Apa Oltenia a facut primul pas in implementarea Masterplanului de Apa si Canalizare “Extinderea si Modernizarea Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Judetul Dolj”. Astazi, 14 noiembrie 2011, Compania de Apa a semnat doua contracte importante pentru implementarea proiectului care va aduce apa si canalizarea in multe zone ale judetului Dolj, inclusiv in anumite parti ale Craiovei: contractul de asistenta tehnica pentru managementul proiectului cu Asocierea SC BLOM ROMANIA SRL si SC EPTISA ROMANIA SRL si contractual de asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor cu Asocierea SC EPTISA ROMANIA SRL si EPTISA SERVICIOS DE INGINERIA.Asocierea SC BLOM ROMANIA SRL si SC EPTISA ROMANIA SRL se angajeaza, prin contract, sa finalizeze toti pasii prevazuti de procedura pentru organizarea licitatiei pentru constructorul care va implementa lucrarile prevazute in Masterplan. Asocierea SC EPTISA ROMANIA SRL si EPTISA SERVICIOS DE INGINERIA se va ocupa de supervizarea executarii lucrarilor, conform conditiilor din contract.Prin semnarea celor doua contracte se face primul pas strategic in implementarea unui proiect prioritar pentru Dolj si Craiova, acesta incadrandu-se, de altfel, si in graficul de timp al proiectului. Prin implementarea Masterplanului de Apa si Canalizare, craiovenii si doljenii vor putea beneficia de conditii de viata normale pentru secolul al 21-lea si pentru un municipiu european, asa cum ne dorim sa facem din Craiova”. Viceprimar,Marinica Dinca.

*************