Medical. MIRACOL: Copil readus la viata de medicii americani prin inghetare


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Medical. MIRACOL: Copil readus la viata de medicii americani prin inghetare

    O familie de români stabiliţi în statul american Arizona a primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care îl puteau visa: viaţa fiului lor de numai doi anişori. Caleb Teodorescu a fost readus la viaţă după ce inima lui a fost oprită timp de 40 de minute printr-o procedură medicală inovatoare care presupune reducerea funcţiilor vitale ale corpului prin scăderea temperaturii corpului, scrie ABC News, citat de Realitatea.net.

    Băieţelul a fost considerat mort din punct de vedere clinic atunci când a ajuns la spital împreună cu mama sa, Mihaela Teodorescu, fără să aibă puls şi fără să respire. Mama sa îl găsise cu faţa în jos, plutind în piscina familiei.

    Atunci când medicul Corey Philpot, pediatru la Centrul Medical Banner Thunderbird din Arizona, a încercat tratamentul care avea să îl salveze, Caleb era în comă şi respira cu ajutorul aparatelor. Micuţului i-a fost redusă temperatura corporală până la 32 de grade într-un decurs de 24 de ore pentru a încetini funcţiile corpului şi ale creierului, fapt ce a dus la salvarea vieţii copilului şi la reducerea riscurilor de daune cerebrale. Medicii l-au readus la o temperatură normală pe parcursul a patru zile, iar băieţelul este acum în afara oricărui pericol.

    Medicul ne-a spus că în 23 de ani de experienţă nu au avut un caz în care recuperarea să fie completă şi atât de rapidă, a spus Ovy Teorodorescu, tatăl copilului pentru ABC.

    *************

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Felicitari!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: