Meteo. Ninge de Craciun. Vezi harta cu grosimea stratului de zapada


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Meteo. Ninge de Craciun. Vezi harta cu grosimea stratului de zapada

    În acest an, Moşul ne face cadou zăpadă în ziua de Crăciun. Norii lasă câteva fulguieli slabe încă de vineri, 23 decembrie, doar în estul şi sud-estul ţării. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, fiind cuprinse între -4 şi 6 grade, iar minimele vor fi între -10 şi 0 grade Celsius.

    Sâmbătă, 24 decembrie, norii se adună din nou peste vestul, centrul si nordul ţării şi peste aproape toate masivele montane. În aceste zone va ninge slab, spre seară şi noaptea. În celelalte regiuni cerul este variabil şi pe arii restrânse ceaţa este asociată cu chiciură şi câteva fulguieli. Vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Temperaturile maxime se situează între minus 5 grade în estul Transilvaniei şi cel mult 3 grade în sud-vestul extrem al ţării, valori cu până la 3,4 grade sub cele normale.

    În seara de Crăciun vom avea parte de ninsori slabe pe tot teritoriul ţării. Duminică, 25 decembrie, norii acoperă încă de cu ziuă o bună parte din regiunile intracarpatice. Va ninge slab în Crişana, Maramureş şi Transilvania, dar şi la munte. Câţiva fulgi cad şi în Banat şi izolat în Moldova. Spre seară începe să ningă slab şi în restul ţării. Izolat, în zonele joase este prezentă ceaţa, posibil asociată cu depunere de chiciură. Temperaturile maxime se vor situa între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade.

    În a doua zi de Crăciun, cerul va fi noros şi vom întâlni precipitaţii slabe în nordul şi sudul extrem. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă.

    VEZI HARTA CU GROSIMEA STRATULUI DE ZĂPADĂ

    Pentru cei care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă la munte este important să ştie în ce locuri a nins cel mai mult, dar şi ce pârtii “sunt dotate corespunzător”. Astfel, în harta de mai jos, puteţi vedea grosimea stratului de zăpădă din toate zone ţării.

    *************
    Meteo. Ninge de Craciun. Vezi harta cu grosimea stratului de zapada Fisiere atasate harta-zapada.jpg  

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Din pacate ne ocoleste
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned UK.Products's Avatar UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2011
    Locaţie
    Craiova / Brestei
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    506
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    440
    Puncte CF
    10.0
    Asta e... Poate avem mai mult noroc in 2012

  4. #4
    Junior lucian88's Avatar lucian88 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    29-07-2010
    Locaţie
    Behind you..
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    0.5
    A fost frumos cand vreo 3 ani la rand ningea in seara de Revelion...

  5. #5
    Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,685
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pacat ca am inceput sa avem clima cu ploi de revelion si ninsoare in martie

  6. #6
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    O sa fie si mai ciudata vremea in urmatorii ani..
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: