Minora cercetata pentru trei infractiuni de furt


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Minora cercetata pentru trei infractiuni de furt

    Din activităţile investigative ale poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova a fost identificată B.C., 17 ani, din Craiova, suspectată de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.
    În sarcina minorei au fost reţinute trei infracţiuni de furt comise la în perioada 22-23.06.2011 în dauna unor craiovence cărora le fuseseră sustrase mai multe bunuri şi documente personale din poşetele acestora.

    Suspecta a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi introdusă în arestul poliţiei doljene, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi instanţei de judecată cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă.
    Last edited by Moderator; 05-08-2011 at 11:00.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: