Minori prinsi in flagrant in timp ce sustrageau bunuri dintr-un magazin


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Minori prinsi in flagrant in timp ce sustrageau bunuri dintr-un magazin

    La data de 03.12.2011, în jurul orei 18.45, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către I.MARIAN, 62 de ani, din Craiova cu privire la faptul că a observat trei minori care au escaladat gardul ce împrejmuieşte un magazin închis în vederea renovării.
    La scurt timp, la locaţia indicată s-a deplasat o echipă de siguranţă publică care i-au prins şi identificat pe: G.A., C.V., ambii de 13 ani, din localitatea Işalniţa şi F.M, de 12 ani, din comuna Breasta.

    Poliţiştii i-au depistat pe cei trei în timp ce încercau să arunce peste gardul societăţii comerciale un sac cu mai multe componente din aluminiu, în valoare de aproximativ 300 lei.
    Pe numele minorilor au fost întocmite dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat cu suspecţii în stare de arest.

  2. #2
    Banned UK.Products's Avatar UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2011
    Locaţie
    Craiova / Brestei
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    506
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    440
    Puncte CF
    10.0
    N-au avut noroc. Insa nici nu-i judec pentru ca nu le stiu situatia lor financiara.

  3. #3
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Foamea nu are varsta!

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: