Minori suspectati de comiterea unor furturi din locuinte cercetati de politistii doljeni


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Minori suspectati de comiterea unor furturi din locuinte cercetati de politistii doljeni

    În dimineaţa zilei de ieri, în temeiul unor sesizări primite de poliţişrii doljeni, au fost demarate activităţile investigative în cauze penale privind furturi din locuinţe, fiind indentificaţi făptuitorii: B.F., F.I,, ambii de 14 ani, C.V., 15 ani, toţi din comuna Giurgiţa şi I.A., 15 ani, din localitatea Cerăt.
    Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că minorii au sustras, în perioada 05.08-10.08.2011, bunuri în valoare de 1.000 de lei din locuinţa părţii vătămate N.ŞTEFAN, 75 de ani, din Giurgiţa, iar în noaptea de 09/10.08.2011 i-au sustras lui P.FLOREA, 64 de ani bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei.
    Celor în cauză le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate de poliţişti sub aspectul săvârşiri infracţiunii de furt calificat.

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    La Cosa Nostra se formeaza in mediu rural
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: