Mircea Sandu, dat pe mana procurorilor. Vezi ce spune comunicatul Universitatii Craiova


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Mircea Sandu, dat pe mana procurorilor. Vezi ce spune comunicatul Universitatii Craiova

    Conflictul dintre conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi cea a Universităţii Craiova capătă accente satirice, ba chiar s-ar putea transforma într-un dosar la care mai mulţi procurori să muncească din greu. Şi aceasta în pofida faptului că ambele părţi furnizează din greu material… Într-un comunicat de presă, cu un limbaj faţă de care exprimăm rezerve dar pe care nu-l cenzurăm tocmai pentru a reflecta starea de tensiune între cele două tabere, conducerea clubului Universitatea Craiova îl acuză pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, de încălcarea statutului şi de complicitate împotriva clubului din Bănie.

    Iată comunicatul de presă integral:

    “În urma punctului de vedere al preşedintelui FRF, Mircea Sandu, „Adresaţi-vă neîntârziat instanţelor”, postat în data de 29 septembrie 2011 pe site-ul FRF, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA face următoarele precizări şi adresează public preşedintelui FRF câteva întrebări, în încercarea de a a-i reîmprospăta memoria:

    În punctul său de vedere, Mircea Sandu afirma: „În calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, mă alătur acestui demers, menit, sper, să contribuie la asanarea sportului nostru. Drept care lansez un apel public tuturor celor care au apărut, în ultima vreme, cu asemenea luări de poziţie, solicitându-le, mai ales dacă există dovezi în sprijinul respectivelor afirmaţii, să se adreseze neîntârziat instanţelor sportive şi organelor judiciare, furnizând toate dovezile pe care le deţin. Procedând astfel, nu ar face altceva decât să sprijine procesul de însănătoşire a climatului din fotbalul nostru, redându-i imaginea, credibilitatea şi perspectivele.”

    Domnule preşedinte al FRF, prin adresa înregistrată la FRF sub nr 1957/12.07.2011, depusă direct la Secretariatul Cabinetului dumneavoastră, atât către dumneavoastră. cât şi către Comitetul Executiv al FRF, FOTBAL CLUB U CRAIOVA vă punea la dispoziţie 35 de dovezi clare prin care doi dintre membrii CNSL a FRF, MANU GABRIEL – preşedinte şi DUŢU-BUZURA ANDREI – membru, se dovedeau a avea legături strânse, in ultimii 8 ani de zile, cu PIŢURCĂ VICTOR, prin diverse împuterniciri şi reprezentări în instanţele civile de judecată! Având în vedere litigiul dintre FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi PIŢURCĂ VICTOR, prin care CNSL a FRF a obligat fraudulos FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA la plata a 6.964.893 euro către PIŢURCĂ VICTOR, vă reiterăm că, prin aceste legături dubioase, se încalcă flagrant normele legislative în vigoare dar şi Articolele 27.3, 27.5, 27.6, 27.7 şi 27.9 din RSTJF şi vă solicităm să demaraţi de urgenţă procedurile legale care se impun!

    Mai mult, Gabriel Manu, preşedintele CNSL a FRF, îl reprezentă în civil pe PIŢURCĂ VICTOR inclusiv în timpul litigiului nostru de la CNSL, sfidând normele de bază ale unui stat de drept!

    Drept pentru care, vă solicităm public domnule preşedinte al FRF şi membru în Comitetul Executiv al UEFA, să ne spuneţi: de ce nu aţi răspuns în niciun fel adresei noastre? Nu cumva răspunsul dumneavoastră şi al Comitetului Executiv la adresa noastră a venit 8 zile mai târziu, când aţi decis, atât prin votul dumneavoastră, cât şi al celor (deocamdată doar) doi încătuşaţi, excluderea clubului nostru?!

    În al doilea rând, domnule (încă) preşedinte al FRF, nu citim bine?! Cereţi public membrilor FRF să se adreseze instanţelor?! La doar două luni distanţă după ce aţi exclus FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru că s-a adresat instanţelor, deoarece FRF nu a luat NICIO MĂSURA faţă de dovezile prezentate de noi?! Incitaţi la încălcarea Statutului, domnule preşedinte! Să nu cumva să vă excludă FIFA şi UEFA!

    Vă înţelegem starea emoţională instabilă care vă domină în această perioadă tulbure, dar, totuşi, aşteptăm un răspuns de la dumneavoastră. Pentru că oricum, în viitorul apropiat tot îl veţi da. Procurorilor şi instanţelor de drept comun.

    FC UNIVERSITATEA CRAIOVA”

    *************

  2. #2
    Oldtimer viorelkiss's Avatar viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    26-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    1,092
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    708
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    daca sandu si cu dragomir ar disparea din fotbal ar fi un campionat mai curat ...slabe sanse din pacate
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    daca s ar dori cu adevarat cred ar reusi sa i schimbe

  4. #4
    Oldtimer SacreD's Avatar SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1,061
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    237
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Daca s-ar duce Sandu la puscarie cu Dragomir si nu numai,creca am vedea alt fotbal la tv.
    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.

  5. #5
    Senior Member Sabinth's Avatar Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-01-2010
    Locaţie
    L.A.
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    530
    Mesaje bazar
    524
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    1377
    Puncte CF
    4.5
    Nu va exista niciodata fotbal curat la noi cel putin!..Va garantez asta!!!
    Every new day is another chance to change your life!...

  6. #6
    Banned SanduP este cel mai nesuferit user de pe acest forum SanduP este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    19-04-2011
    Varsta
    55
    Sex
    M
    Mesaje
    87
    Mesaje bazar
    173
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -123
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Sabinth Vezi mesajele
    Nu va exista niciodata fotbal curat la noi cel putin!..Va garantez asta!!!
    Adevar grait-ai...ca un inteleptStai linistit,ce e si pe la italieni...si nu numai.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: