Mititelu l-a pus antrenor pe Dorel Stoica


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Mititelu l-a pus antrenor pe Dorel Stoica

    Prepeliţă, Găman şi Bărboianu au lipsit la reunirea Ştiinţei

    Aseară a avut loc reunirea lotului Universităţii Craiova la stadionul „Ion Oblemenco”. După ce Mititelu a reuşit să elibereze arena de ocupaţia circului Safari, alb-albaştrii s-au putut pregăti în tihnă pentru prima oară înaintea unei noi stagiuni. Tot patronul a fost responsabil cu organizarea şi la primul antrenament, factotumul clubului neţinând neapărat să numească şi un antrenor principal înaintea startului pregătirilor. Totuşi, când s-a uitat mai bine la jucătorii care au apărut la reunire, Mititelu s-a gândit că deocamdată Dorel Stoica ar putea să-i antreneze pe restul coechipierilor, ajutat de Silviu Lung şi George Biţă. Aşa cum au promis, nu au apărut cei doi rebeli plecaţi cu Dinamo în Austria în vara aceasta, Găman şi Bărboianu, care i-au solicitat lui Mititelu să le prezinte mai multe documente lămuritoare privind situaţia lor contractuală, dar şi ultimul căpitan al echipei, Andrei Prepeliţă, care şi.a depus memoriu pentru a deveni liber de contract. „Nu m-am prezentat la reunire, deoarece nu are rost, fiindcă eu mi-am depus memoriu ca acordul meu să expire pe 1 iulie. Fiind 4 iulie, eu cred că nu voi avea nicio problemă să nu mă duc la reunire. Sunt neplătit de atâtea luni şi Mititelu ştie asta. Ce aţi vrea, iar să mă duc la Craiova şi să stau vreo 3 luni neplătit? Am încredere în comisiile FRF că mă vor declara liber de contract”, a spus Prepeliţă.

    „Găman şi Bărboianu sunt în sclavie, în robie. Sunt luaţi de Victor Piţurcă, ei fac doar ce zice Piţurcă. Îi aşteptam la reunire, ca şi pe Prepeliţă. Pentru Găman am o ofertă concretă, dar nu vrea el să o onoreze, pentru că pune condiţia ca banii să îi ia Victor Piţurcă. Oferta este de la Vitesse Arnhem, de 2 milioane de euro şi 30 la sută dintr-un transfer ulterior. Dnepr a oferit 3 milioane de euro, dar refuză el să plece”, a declarat Mititelu. Lotul prezent aseară la primul antrenament, condus de Mititelu, Dorel Stoica, Silviu Lung şi George Biţă, i-a cuprins pe: Lung jr, Hotoboc (portari), Surugiu, Nicolae, D. Stoica, Căle, Săceanu, Ciucă, Ologu, Fl. Costea, Gângioveanu, Buşu, Crăciun, Stoianof, Dănănae, Buleică, Firţulescu. Noutăţile s-au numit Robert Căle, chemat de la echipa a doua, şi Robert Săceanu, transferat de la Gloria Bistriţa.

    Doi dintre fotbaliştii Universităţii au susţinut bacalaureatul, însă nu au primit o medie de trecere. Alin Buleică a obţinut 5,3 la istorie şi 5,75 la geografie, însă la limba română a luat 2,7, iar Cătălin Crăciun abia a trecut de media 5 cu toate cele trei note adunate, respectiv: 2,5 la română, 1,6 la matematică şi 1,3 la fizică.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    poate reuseste sa mai faca ceva cu echipa...
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Poate ajungem in liga a III!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  4. #4
    Fan Stiinta pepsi's Avatar pepsi reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    102
    Mesaje bazar
    285
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Nu vreau sa mai aud de Craiova cit timp este la conducere un boovean!

  5. #5
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    E clar ca acum nu o sa mai plece..

  6. #6
    Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    10-05-2010
    Locaţie
    St. Mesmin
    Sex
    M
    Mesaje
    1,465
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    3351
    Puncte CF
    75.0
    Usergroups:
    Echipa se numeste UNIVERSITATEA iar componentii lotului nu reusesc sa treaca Bacalaureatul. Oare de ce nu-i schimba numele in Scoala Generala?
    "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

  7. #7
    Oldtimer SacreD's Avatar SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1,061
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    237
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Ma pe voi va mai intereseaza stirile despre Universitatea?Eu un an de zile n-o sa ma mai uit la campionatul nostru,ca e intr-o decadere grava.Numai Premier League si Uefa Champions League,pana promoveaza "universitarii".Asta daca o sa promoveze si o sa avem ce vedea,adica fotbal.
    Sanatate!
    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: