Mititelu si DJST Dolj, in razboi pe cantonamentul de la Lunca. Iata documentele!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Mititelu si DJST Dolj, in razboi pe cantonamentul de la Lunca. Iata documentele!

    Sfârşitul tragic al Legendei Universitatea Craiova i-a făcut pe conducători Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj să ia decizia de a inventaria patrimoniul existent în baza sportivă “Centrul de recuperare Luncă”, mai cunoscut pentru craioveni ca şi Cantonamentul din Luncă.
    DJST Dolj a stabilit o comisie de inventariere în data de 26.07.2011, cei cinci membrii deplasându-se la cantonament în data de 02.08.2011 pentru efectuarea acestei acttivităţi. Comisia nu şi-a putut efectua activitatea întrucât nu i s-a permis accesul în cantonament.
    În data de 23.08.2011, Comisia revine pentru efectuarea controlului de inventariere, după ce, în prealabil, înştiinţează toate forurile competente: poliţie, jandarmerie, poliţie locală, Inspectoratul teritorial pentru construcţii şi inclusiv pe cei de la F.C. Universitatea Craiova.
    Mititelu si DJST Dolj, in razboi pe cantonamentul de la Lunca. Iata documentele!-adrian-mititelu-jpg
    În acest 23 august s-a prezentat la cantonament şi Adrian Mititelu, care a făcut un circ în toată regula: cuvinte grele la adresa comisiei, în special consilierului superior Nicu Braun, şi la adresa oamenilor legii, care culmea nu au reacţionat nicicum. Fostul finanţator al Universităţii Craiova revendică dreptul de proprietate asupra cantonamentului, ceea ce este o surpriză pentru toată lumea, ştiindu-se faptul că acesta face parte din patrimoniul DJST Dolj.

    Mititelu si DJST Dolj, in razboi pe cantonamentul de la Lunca. Iata documentele!-cantonament-jpg
    DJST Dolj se află în acest moment în proces cu Adrian Mititelu pentru dreptul de proprietate asupra cantonamentului, drept pe care-l revendică (în baza căror acte? – oficialii clubului au refuzat să pună la dispoziţia presei orice document ]n acest caz), cele două părţi având deja trei înfăţişări în această cauză. În exclusivitate, vă prezentăm documentele care vor produce, pe calea justiţiei, evacuarea lui Adrian Mititelu dintr-un spaţiu care nu-i mai foloseşte la nimic dar de care se agaţă fără argumente.

    Mai jos aveti documentele in format pdf:
    Adresa club
    adresa inspectorat constructii
    Proces verbal



  2. #2
    VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    4,732
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Ce coclete namac, cu neuroni obositi.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    S.a ales prafu' de echipa asta ... ambitii meschine, interese oculte, astea au dus la distrugerea unui simbol ... pacat ...

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Cred ca toata lumea s-a saturat de ce zice nenea asta!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: