Motanul vrea sa ascunda vama in nisipul Cotrocenilor


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Motanul vrea sa ascunda vama in nisipul Cotrocenilor

    La amiază, preşedintele României încerca să ne vândă un strop de alură europeană. S-a întâlnit cu un politician de la Bruxelles. Să vedem şi noi că Întâiul nostru nu a fost uitat într-un gang din Răsăritul continentului. După-amiaza, nevorbitul nostru preşedinte a mai anunţat o conferinţă de presă. Ne-a anunţat cum vede el modificarea Tratatului de la Lisabona.

    Fac pariu că niciun politician european nu-i va răspunde. Mai rău! Nici măcar nu va pomeni inepţiile sale, necum să la discute, să le susţină sau să le valideze. Vă daţi seama, propunând el, un nimeni european, o asemenea enormitate va trece neobservată. Ieşind la rampă cu asemenea idei, Traian Băsescu a realizat că riscă o ridiculizare internaţională.

    De ce să recurgă la o asemenea perdea de fum, care i-ar stoarce încă o lacrimă şi din ochiul stâng? Cine te păcăleşte o dată se poate considera deştept. Cine îi păcăleşte pe români de trei ori se poate considera şmecher. Cine îi păcăleşte pe români de 20 - 30 de ori pe an se poate considera sadic, iar victimele o adunătură de fraieri.

    Logic, întrebarea care urmează ar fi câţi s-au rătăcit în perdeaua de fum de astăzi? Câţi au muşcat din preocuparea externă a marinarului care vorbeşte limbajul european cu umărul şi cu şoldul? Părerea mea este că din ce în ce mai puţini români cad în aceste manipulări grosolane. Riscând un ridicol european, Traian Băsescu a ieşit cu ideile de modificare a Tratatului de la Lisabona în speranţa că toată presa va sări pe bogăţia sa ideatică şi va uita de vămi.

    Conferinţa de presă pe teme străine marinarului a fost organizată pentru a îngropa în nisip scandalul provocat de dezvăluirile fostei şefe a Vămii din Ploieşti.

    Diana Severin, fosta şefă a vămii vizitate astăzi în mod demonstrativ (hă-hă-hă, pentru legume-fructe, nu pentru produse petroliere şi ochi de sticlă!), a mai pus un piron la o concluzie deja generalizată: rolul malefic şi colector jucat de Sorin Blejnar în vămi. De ce a făcut preşedintele această conferinţă de presă la derută? De dragul lui Blejnar, Falcă şi Udrea? Sau pentru a se salva pe sine? Ca o subliniere a prea cinstitei sale atitudini de şef de stat, Traian Băsescu a făcut trimitere şi a dat indicaţii şi spre Vama Constanţa, unde operează fratele său, serviciile secrete şi pălăria de “să trăiţi” numită Teşeleanu.

    cccAdică să fie verificate şi Constanţa, şi Constanţa Sud - Agigea, pentru a sălta şi de acolo trei şpriţangii şi doi fumători. Vă daţi seama că prietenul de vacanţe al lui Mircea Băsescu şi “delegatul” Sorin Blejnar vor să ne arate că la Constanţa e curat, că armamentul a trecut numai cu acte în regulă, că produsele petroliere au hârtiile de la Bogdan Dragoş în ordine.

    Ce mai, un singur lucru trebuie să priceapă românii: că Traian Băsescu este foarte îngrijorat de identificarea (pentru a câta oară) a lui Sorin Blejnar ca omul-cheie în afacerea vămilor. ’Geaba cu conferinţele de presă, cu diversiunile gen Marica şi Gubic. Tot la Blejnar se ajunge. Iar politicienii care gândesc, ziariştii neînregimentaţi şi românii curioşi mai au o singură întrebare: pentru cine lucrează Sorin Blejnar?

    Post-scriptum: Atenţie, fratello!

    Îţi confirm pe această cale că am citit interviul acordat ziarului “Curentul”, cel tutelat de Coana Joiţica. Drept dovadă, citez un fragment bun de antologat şi de demonstrat libertăţile de exprimare din România: “Domnul Nistorescu va mai aduna un dosar pe lângă cele pe care le are. Eu nu am niciun dosar. Să îşi vadă de treaba lui. Dacă vrea să vorbească la Realitatea, nu are decât, dar să se gândească mai bine la el.”

    În ce-l priveşte pe fratele Băsescu, sunt gata să îi întăresc judecata. Chiar nu va avea niciun dosar cât Traian Băsescu va rămâne preşedinte al României. După, numai Dumnezeu ştie!

    Sursa: editie.ro

  2. #2
    De-al casei vortex's Avatar vortex este placut de toti vortex este placut de toti vortex este placut de toti
    Data de inscriere
    09-11-2005
    Locaţie
    Underground
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    293
    Mesaje bazar
    1476
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    244
    Puncte CF
    0.0
    articol in spiritul antena 3 si irealitatea pesedista.....nimic obiectiv in el....scris pe marginea santului!!
    SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI !!

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member marians65's Avatar marians65 are ceva special... marians65 are ceva special...
    Data de inscriere
    13-12-2006
    Locaţie
    aici
    Varsta
    59
    Sex
    M
    Mesaje
    537
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    41.0
    Freak observ ca ai ales o anumita parte a baricadei .
    Este dreptul tau sa ai o anumita opinie dar pe forum esti o persoana publica si cu putere de influentare a celor care viziteaza forumul(stiu ca este un loc privat!!!).
    Nu credeti ca trebuie sa aveti o pozitie echidistanta?
    ps... cred ca aici este locul articolului despre NISTORESCU ,nu la discutii despre sex.....asta apropo si de D.Visan....
    ps2..zgonea edit?
    Last edited by marians65; 26-02-2011 at 10:02.
    umor oltenesc
    Horoscopul lunii:
    Dragoste : astrele iti surad...
    Sanatate: astrele iti surad si mai tare....
    Bani: astrele se tavalesc deja pe jos de ras.....




    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: