Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt pregătiţi să câştige partida cu Victoria Brăneşti, pe care o consideră "una de şase puncte", menţionând că formaţia sa a pierdut nemeritat în etapa precedentă, cu Steaua.

"Ne aşteaptă un meci greu împotriva unei echipe care aleargă foarte mult, o echipă care face presing tot timpul. Băieţii sunt pregătiţi să câştige acest meci. Am pierdut cu Steaua nemeritat, acum trebuie să câştigăm cu Brăneşti o partidă de şase puncte. Consider că este vital acest joc. În acest moment, campionatul este oarecum dezechilibrat, sunt şase echipe care se luptă pentru campionat şi zece pentru a evita retrogradarea. Avem probleme de efectiv, ne lipsesc trei jucători (n.r. - Dănănae, Lopez şi Ciucă), însă am soluţii să-i înlocuiesc şi sunt sigur că cei care vor intra vor face un joc bun. Nu m-am decis asupra formaţiei, mai avem două antrenamente şi abia în ziua meciului voi hotărî pe cine voi introduce în teren. Aşteptăm şi la acest meci multă lume la stadion, pentru că trebuie să vină alături de echipă, avem mare nevoie de sprijin. Sunt fericit şi le mulţumesc celor care au venit pe acel frig la meciul cu Steaua", a spus Napoli.

Napoli a precizat că are încredere în continuare în Florin Costea, deşi acesta a ratat mult în meciul cu Steaua:

"Mai sunt 15 etape de disputat, echipa va creşte de la meci la meci, să nu uităm că în această iarnă au fost mult schimbări în lot, plus problemele pe care le-am avut în ultimele două săptămâni, din cauza zăpezii. Nu sunt supărat pe Costea pentru acele ratări, am încredere în el că va reveni la forma din trecut, să nu uităm că vine după o perioadă mare de accidentare şi are nevoie de timp".

Referitor la contractul pe care l-a semnat cu Universitatea şi care a fost depus abia miercuri la FRF, Napoli a menţionat:

"În această săptămână am semnat şi contractul, s-au făcut multe speculaţii, însă înţelegerea cu Adrian Mititelu era clară, nu ar fi fost niciun fel de problemă din acest punct de vedere", a spus tehnicianul Universităţii Craiova

This text will be replaced