National. Un politist din Arges a impuscat un barbat cu arma din dotare, apoi a incercat sa se sinucida


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    National. Un politist din Arges a impuscat un barbat cu arma din dotare, apoi a incercat sa se sinucida

    Un poliţist din comuna argeşeană Merişani a împuşcat un bărbat în stradă, apoi a încercat să se sinucidă. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o femeie, relatează antena3.ro.

    Poliţistul era îmbrăcat în uniforma de serviciu şi avea asupra sa arma din dotare.

    Conform primelor informaţii, poliţistul s-a răzbunat pe victimă din cauza unor neînţelegeri sentimentale.

    Ambii bărbaţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti. Poliţistul este în stare foarte gravă, după ce s-a împuşcat în cap. Victima sa a fost rănită uşor.

    *************

  2. #2
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Din pacate 80% din politisti sunt ca asta de mai sus... E chestie psihologica si de mentalitate. Daca examenul psihologic s-ar face cum trebuie cu doctori veniti din strainatate.. 80% din politisti nu ar avea ce sa caute in politie iar jumate din cei cu permise auto nu ar avea voie sa mearga cu masina.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: