Nicu Neagoe facut K.O. de Silviu Bogdan si Judecatoria Craiova


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Nicu Neagoe facut K.O. de Silviu Bogdan si Judecatoria Craiova

    Decizie istorică a judecătorilor craioveni. În dosarul înregistrat la data de 15 aprilie 2010, în care Silviu Bogdan, fost arbitru de Liga I, l-a dat în judecată pe Nicu Neagoe (preşedintele A.J.F. Dolj) în solidar cu secretara acestuia Sonia Stancu şi cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj.
    Motivul ? Adunarea Generală a AJF Dolj, din data de 19 decembrie 2009, în urma căreia în mod nestatutar au fost efectuate alegeri la funcţiile de conducere ale asociaţiei, având în vedere că, în mod nejustificat, lui Silviu Bogdan i s-a refuzat participarea la alegerile pentru funcţia de prşedinte al A.J.F. Dolj.
    Ieri, după 14 termene de judecată, în dosarul 11595/215/2010 judecătorii craioveni au dat soluţia finală, pe care v-o prezentăm în integralitate:

    Soluţie: Admite în parte acţiunea precizată. Constată nulitatea absolută a Hotărârii Adunării generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, şi a actelor întocmite de adunare la data de 19.12.2009, respinge cererea privind suspendarea pârâtului Neagoe Nicu din funcţia de preşedinte al Asociaţiei de Fotbal Dolj. Respinge cererea în pretenţii formulată de reclamant împotriva pârâţilor Neagoe Nicu şi Stancu Sonia. respinge cererea privind acordarea cheltuielilor de judecată. Cu apel.

    Comunicarea deciziei se face în termen de 30 de zile, iar apelul se poate depune în maximum 15 zile de la primirea comunicării.

    Silviu Bogdan: ” Este o decizie dreaptă conform cu realitatea. Conform faptelor şi actelor prezentate este soluţia care se impunea având în vedere că tot ceea ce s-a întâmplat la data de 19.12.2009 şi înaintea acestei Adunări Generale. Acum aştept să se pună în aplicare această decizie şi să refacă alegerile în forul fotbalistic judeţean, iar cel care merită să conducă această asociaţie să câştige. ”

    Sursa: www.*************

  2. #2
    Banned moriss's Avatar moriss are ceva special... moriss are ceva special...
    Data de inscriere
    06-03-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    52
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    108
    Puncte CF
    30.0
    nE..A-goe,..?!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: