Nu pleca din Rhodos fara cumparaturi!


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Nu pleca din Rhodos fara cumparaturi!

    Bijuterii splendide lucrate manual, care combină argintul, cu aurul şi pietrele semi-preţioase, dantele şi piele, o varietate de accesorii, haine trendy şi casual, toate îţi fac cu ochiul. Hainele au semnături celebre şi te provoacă să-ţi reînnoieşti garderoba.

    Dacă eşti shoppaholic(ă), ai ajuns pe insula potrivită. O mare varietate de produse din toată Grecia, pot fi cumpărate de pe insulă pentru a le lua acasă ca suvenir. Rhodos este una dintre cele mai cosmopolite insule greceşti, iar oraşul Rhodos poate concura cu multe oraşe europene, atunci când vine vorba de haine create de designeri. Magazinele au programe prelungite în timpul verii. În principalele oraşe şi staţiuni acestea sunt deschise de la 9 am la 1.30 pm, apoi angajaţii iau o pauză pentru siestă şi redeschid la 17:00 până la 09:00 (unii ţin deschis şi până la 11.30 pm).

    Piaţa din oraşul Rhodos este una dintre cele mai bine dezvoltate din Grecia. Foarte puţine oraşe din Europa reunesc într-un spaţiu mic o mare varietate de magazine. Aici, vei găsi totul, de la electronice la opere de artă, de la obiecte decorative cu preţuri convenabile la creaţiile unor designeri cunoscuţi.

    Supermarket-uri vei găsi în toate staţiunile de vacanţă. De obicei, au în stoc tot ce ai nevoie. Pâinea proaspătă este disponibilă în supermarket-uri şi brutării. Nu rata şi plăcintele cu diferite umpluturi! Laptele proaspăt este la vânzare în brutării, supermarket-uri şi chioşcuri. Chioşcurile (numite Periptera în greacă), oferă o gamă largă de bunuri, de la băuturi reci ca gheaţa şi prăjituri, la aspirină şi prezervative, ţigări şi cartele telefonice. Dacă eşti în căutarea unui ziar local, cele mai multe staţiuni au cel puţin un magazin cu ziare. Cele mai multe ziare din Europa şi America vin în Rhodos cu o zi întârziere.

    Localnicii te ajută să surprinzi imaginile frumoase din insulă, aşa că vei găsi filme, camere video şi magazine. Oferă developări în maxim o oră şi fac şi cadouri clienţilor.

    Rhodos excelează şi la capitolul bijuterii. Sunt expuse bijuterii din aur şi argint, precum şi manufacturi realizate de localnici. Grecia produce şi o gamă impresionantă de haine din piele, pantofi şi genţi, precum şi blănuri. Piaţa din Rhodos este extrem de bogată atunci cand vine vorba de haine din piele şi blănuri. În numeroase magazine, poţi comanda haine după gustul şi mărimea ta. În oraşul vechi sunt magazine turistice cu o gamă completă de suveniruri, accesorii şi cadouri pentru toate ocaziile. În afară de o selecţie de cadouri, cărţi poştale, timbre, hărţi şi cărţi, vânzătorii au şi obiecte din bronz, şampoane, parfumuri, filme şi baterii. Există şi o gamă largă de produse din ceramică facute pe plan local.

    Ceramica are designuri şi culori minunate. Cele mai multe dintre fabricile producătoare au şi magazine de desfacere. Obiectele din ceramică sunt de vânzare în supermarketuri şi în magazine turistice.

    Sursa: *************
    Nu pleca din Rhodos fara cumparaturi! Fisiere atasate Lindos, Rhodes, Greece.jpg   rhodes.jpg   1439068451_4a8f6a0c43.jpg   2129660000_6cf987d7b5.jpg   greg-gawlowski-fort-st-nicholas-and-mandraki-harbor-rhodes-greece.jpg  

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Superba statiunea!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: