Nunta regala de la Monaco: Printului Albert si Charlene Wittstock s-au casatorit civil


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Nunta regala de la Monaco: Printului Albert si Charlene Wittstock s-au casatorit civil

    La Monaco, au început festivităţile nunţii prinţului Albert cu Charlene Wittstock. Cei doi au spus “da” în faţa ofiţerului stării civile, în cadrul unei ceremonii somptuoase, organizată vineri, de la ora 15.00 GMT (18.00, ora României), în Sala tronului din Palatul princiar.

    Charlene a devenit astfel “principesă de Monaco”, primind numele Charlene Grimaldi. După ceremonia de căsătorie civilă, aceasta îşi va saluta supuşii de la balconul palatului. Ulterior, cuplul princiar se va alătura celor 6.000 de “supuşi” monegasci, reuniţi în piaţa centrală din faţa palatului princiar, care vor avea ocazia să deguste diverse preparate sud-africane, petrecerea fiind urmată de un concert nocturn susţinut de Jean-Michel Jarre în portul din Monaco.

    Festivităţile prilejuite de căsătoria principelui Albert al II-lea cu sud-africana Charlene Wittstock au debutat joi seară cu un concert al trupei The Eagles.

    Sâmbătă va avea loc ceremonia religioasă, celebrată nu în catedrala unde s-au cununat prinţul Rainier şi Grace Kelly – părinţii lui Albert al II-lea –, ci în aer liber, în Curtea de onoare a palatului princiar. Mireasa va sosi la braţul tatălui ei, evenimentul fiind urmărit de camerele video aparţinând unui număr de peste 50 de televiziuni. Slujba religioasă va fi transmisă pe ecrane uriaşe amplasate în tot oraşul, iar la eveniment va participa soprana americană Renee Fleming şi 4.300 de invitaţi. Printre personalităţile care şi-au confirmat prezenţa se numără Karl Lagerfeld, Inès de la Fressange, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism Jean Todt, preşedintele CIO Jacques Rogge, regele Suediei, preşedintele libanez Michel Suleiman, preşedintele Irlandei Mary McAleese, dar şi principesa Margareta şi principele Radu ai României.

    Albert al II-lea, prinţul suveran în vârstă de 53 de ani, a cunoscut-o în anul 2000 pe campioana sud-africană la nataţie Charlene Wittstock, cu ocazia unui concurs de nataţie organizat la Monaco. Prinţul, denumit în presa franceză “eternul celibatar”, şi-a anunţat logodna în iulie 2010.

    Prinţul Albert are doi copii, din relaţii pasagere – o fată de 19 ani şi un băiat de 7 ani, pe care i-a recunoscut oficial –, însă, potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

    Sursa: *************
    Nunta regala de la Monaco: Printului Albert si Charlene Wittstock s-au casatorit civil Fisiere atasate 1309536004nunta-monaco-300x251.jpg  

  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Casa de piatra!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Cand l-am vazut pe print, am crezut ca e tatal fetei!

  4. #4
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
    Cand l-am vazut pe print, am crezut ca e tatal fetei!
    are fata
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: