O NOUA SANSA PE PIATA MUNCII PRIN CALIFICARE


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    O NOUA SANSA PE PIATA MUNCII PRIN CALIFICARE

    Proiectul „O noua sansa pe piata muncii prin calificare” isi propune cresterea nivelului de calificare a persoanelor angajate prin accesul la cursuri de formare profesionala continua in vederea mentinerii acestora pe piata muncii in contextul crizei economice actuale.

    84 de persoane beneficiaza de calificare si recalificare

    Grupul tinta va fi format din 84 de persoane - angajati proprii si ai altor firme de profil din Craiova care vor participa la 2 cursuri de calificare in meseriile de lacatus mecanic si strungar. In cadrul proiectului vor fi organizate cursuri de formare profesionala in domeniul constructiilor de masini, mecanica fina, echipamente si aparatura, care va determina cresterea nivelului de calificare/recalificare a acestora.
    Proiectul are o durata totala de 24 de luni, prima parte se va desfasura pe o durata de 9 luni cuprinzand o serie de 56 de persoane impartita in cele doua specializari, la ce-a de-a doua etapa urmand sa participe numai 28 de persoane pentru specializarea de lacatus mecanic.
    Pentru a eficientiza proiectul, managerul proiectului - Radu Constantin a incheiat un parteneriat cu un furnizor autorizat de formare profesionala in meserii tehnice, avand in acelasi timp o bogata expertiza tehnica in gestionarea de proiecte cu finantare nerambursabila,acesta desfasurand anterior 2 proiecte europene - Modernizare linie tehnologică mobilă si Calificarea- O sansa pt viitor.
    Partenerul a participat la dezvoltarea ideii de proiect si va asigura o parte din resursele umane si logistice necesare implementarii proiectului, va sprijini monitorizarea proiectului si va participa la implementarea umatoarelor activitati ale proiectului.

    Cursurile incep pe 1 octombrie

    Cursurile vor demara de la 1 octombrie, avand frecventa zilnica, insumand la terminarea acestora un numar de 720h., prezenta fiind obligatorie. Pentru sustinerea si motivarea participarii angajatilor la cursurile de formare acestia vor primi subventii lunare de minim 300 lei/pers, prin proiect.
    Procedura de selectare a persoanelor ce vor face parte din grupul tinta se va face de o echipa de analiza si evaluare a angajatilor.La sfarsitul cursurilor, participantii vor primi certificarea competentelor dobandite prn formare, competente adaptate la cerintele actuale ale pietei muncii. De asemenea certificarea va fi recunoscuta la nivel international.
    Proiectul este finanat prin Programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, avand o valoare de 500 de mii de euro, fiind finantat in proportie de 95% de Uniunea Europeana.
    O NOUA SANSA PE PIATA MUNCII PRIN CALIFICARE Fisiere atasate factura climavent 022.jpg   factura climavent 019.jpg   factura climavent 004.jpg   factura climavent 018.jpg   factura climavent 027.jpg   factura climavent 015.jpg  


Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: