Potrivit anunţului de atribuire a contractului pentru construcţia Pavilionului Central al viitorului Centru Multifuncţional din Romaneşti, 37, 16 la sută din valoarea totală de 61,44 milioane de lei noi o reprezintă lucrări ce vor fi realizate de subcontractori.

La construcţia din Romaneşti vor lucra în total 11 societăţi. Cele trei firme din asocierea care şi-a adjudecat contractul aduc oameni din afară pentru instalaţia de iluminat, reţeua de gaze şi chiar pentru aleile carosabile. Structura de rezistenţă a acoperişului va fi realizată de Popeci Utilaj Greu, firma lui Constanti Popeci, cea care a realizat de altfel şi lucrarea similară la Sala Polivalentă din Craiova.

Iată lista subcontractorilor, potrivit anunţului de atribuire publicat de primărie.

Valoarea lucrarilor ce vor fi executate de subcontractanti este de 37,16 % din pretul total ofertat, iar partile din contract care urmeaza sa fie subcontractante sunt:


- SC ENERGOMONTAJ SA Bucuresti – pentru Iluminat exterior, Alimentare cu energie electrica retele exterioare, Telecomunicatii, Instalatie electrica CT, Instalatii electrice interioare, Protectie si impamantare, Retele 0,4 kV interioare si circuit de siguranta, Instalatii electrice actionari trape fum, Instalatii electrice ventilatie + ALA si Instalatie curenti slabi Bariera auto;
- POPECI UTILAJ GREU SA Craiova – pentru Rezistenta Cupola Metalica;
- SC MIR 2000 SERVICE SRL – pentru Montare si procurare lifturi de persoane si de marfa;
- SC NEI GUARD SRL – pentru Sistem avertizare si incendiu;
- SC DATASOFT SRL – pentru Sistem sonorizare, Sistem voce date, Echipamente IT, Echipamente bara de sonorizare de traducere simultana si Active necorporale;
- SC ERPIA SA – pentru Alei carosabile la pavilion ;
- SC X-TAL SRL -pentru Instalatii termice interioare, Instalatii termice centrala, Instalatii ventilatii, Instalatii centrala frig, Instalatii desfumare, Montaj utilaje instalatii, Termice, Montaj utilaje instalatii desfumare, Montaj utilaj instalatii ventilatie, Montaj utilaj instalatii frig;
- SC GAZ CONSTRUCT SRL – pentru Retea alimentare cu gaze naturale si Instalatie utilizare gaze
.



---------- Post added 20-06-2011 at 11:32 ----------

Şapte oferte înghesuite într-un singur miliard la Centrul Multifuncţional Craiova

Diferenţa dintre cea mai scumpă şi cea mai ieftină ofertă primită de edili pentru construcţia pavilionului central al centrului multifuncţional din Romaneşti a fost ceva mai mare de un miliard de lei vechi.

Potrivit anunţului de atribuire publicat recent de primăria Craiova, licitaţia a fost adjudecată la preţul de 61.444.000 lei noi (614,44 miliarde de lei vechi) de asocierea de firme formată din S.C. RECON S.A., S.C. ROMELECTRO S.A. si S.C. MITLIV EXIM SRL, lider de asociere fiind Recon.

Oferta cea mai scumpă a fost, potrivit aceluiaşi anunţ, de 61.550.000 lei noi (615,5 miliarde de lei vechi), de unde rezultă că între cea mai ieftină şi cea mai scumpă ofertă primită de primărie a fost o diferenţă de doar 106.000 lei noi. Asta în condiţiile în care edilii au primit nu mai puţin de şapte oferte pentru construcţia pavilionului din cartierul Romaneşti.