ONGFest, in premiera, la Craiova


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    ONGFest, in premiera, la Craiova

    ONGFest, cel mai important eveniment al societăţii civile din România, se transformă în caravană care va trece prin 10 oraşe din ţară. La Craiova, târgul economiei sociale va avea loc în perioada 24-25 septembrie. Până pe 31 iulie, organizaţiile nonguvernamentale locale sunt invitate să se înscrie la eveniment. Festivalul va avea loc şi în Bucureşti- 9 – 11 septembrie, Iaşi Bacău -– 17 – 18 septembrie, Miercurea-Ciuc, Sibiu -24-25 septembrie Cluj-Napoca, Oradea -1 – 2 octombrie Timişoara- 8 – 9 octombrie şi Constanţa- 15 – 16 octombrie a.c.. ONGFest este un promotor al comportamentului filantropic şi voluntar şi al participării publice, dar şi o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenţia cetăţenilor şi a publicului larg.

    Acesta este organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile în cadrul proiectului PROMETEUS – Promovarea economiei sociale în România prin cercetare, educaţie şi formare profesională la standarde europene, cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeşte în oameni! cu sprijinul Trust for Civil Society în Central & Eastern Europe. Taxa de participare variază între 100 şi 700 RON, în funcţie de bugetul organizaţiei pe anul 2010. Pentru organizaţiile care participă la minim două evenimente se acordă o reducere de 20% din taxa de participare. Aceasta se poate cumula cu reducerea de 30% acordată organizaţiilor care se înscriu la ONGFest până la data de 11 iulie 2011. Detalii despre eveniment se pot găsi şi pe site-ul www.ongfest.ro.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Member nicugluma's Avatar nicugluma are ceva special... nicugluma are ceva special...
    Data de inscriere
    06-03-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    108
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    8.0
    alta fabrica de facut ...bani?!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de nicugluma Vezi mesajele
    alta fabrica de facut ...bani?!
    Cam asa!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: