Pastele amana Zilele Severinului


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Pastele amana Zilele Severinului

    Primarul Constantin Gherghe, împreună cu viceprimarii Mircea Grosu şi Nicolae Paponiu au în vedere ca posibile locaţii pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilelor Severinului Pădurea Crihala pentru spectacolele de muzică populară, Casa Tineretului pentru programele artistice şi concursurile pentru copii şi stadionul “Angelescu” pentru spectacolele de muzică uşoară.

    Distracţie cât încape

    La acest ultim capitol se anunţă nume grele, cum ar fi Voltaj, Holograf şi Ştefan Bănică junior. În program sunt prinse şi vernisaje la Muzeul Regiunii Porţilor de Fier, dar şi o serie de concursuri sportive la Sala Polivalentă. Din programul manifestărilor nu va lipsi şi un concert de muzică religioasă susţinut de corul Kinonia al Episcopiei Severinului şi Strehaiei, închinat patronului spiritual al Severinului, Sfântul Gheorghe.

    Micii, frigăruile, berea, vinul, dulciurile de casă şi tot felul de preparate vor putea fi servite cel mai probabil la Pădurea Crihala, unde comercianţilor li se va permite de către organizatori să-şi întindă tarabele. Edilii au în vedere şi organizarea unui concert de jazz, o paradă militară, un spectacol medieval, din care nu vor lipsi dansuri romane, şi o paradă a costumului roman, un atelier şi concurs de pictură şi grafică pe teme romane, reprezentaţii sportive romane şi lupte cu gladiatori.

    Din chef în chef

    Primăria Drobeta Turnu-Severin a început deja pregătirile pentru sărbătoarea oraşului şi, potrivit primarului Constantin Gherghe, în perioada următoare se va aproba şi suma pentru cheltuieli, care cu siguranţă va fi mult mai mică faţă de cea cheltuită anul trecut. Din cauza faptului că în acest an, data de 23 aprilie, atunci când creştinii-ortodocşi îl cinstesc pe Sfântul Gheorghe, patronul spiritual al municipiului Drobeta Turnu-Severin, coincide cu Ajunul Învierii Mântuitorului, executivul municipiului a decis ca Zilele Severinului să fie marcate cu o săptămână mai târziu, astfel că acestea vor avea loc în perioada 29 aprilie - 1 mai.


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    LUMEA MOARE DE FOAME,SHI BASHTARII SE TZIN DE PARANGHELII?!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: