Pedelistii si-au facut planul pentru bugetul din 2012


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Pedelistii si-au facut planul pentru bugetul din 2012

    CRAIOVA. Pedeliştii craioveni şi-au prezentat azi obiectivele pe care le vor susţine pentru a fi bugetate în acest an. Viceprimarul Mărinică Dincă şi consilierii locali Dan Cherciu şi Nicolae Marinescu susţin că vor solicita investiţii în sănătate, în salubrizare şi în infrastructură.
    “Bugetul penrru anul 2012 trebuie să facă din craiova un oraş modern, cu străzi şi trotuare noi fără gunoaie şi fără câini comunitari – aceasta este dorinţa noastră şi pentru asta am construit propunerile bugetare. Ariile prioritare care vor avea amprenta noastră sunt câinii comunitari, infrastructura, sănătatea şi utilităţile”, a declarat viceprimarul Dincă, preşedintele PDL Craiova.

    Pedeliştii propun, printre altele, creşterea de patru ori a bugetului alocat serviciului de ecarisaj pentru a realiza extinderea adăpostului de la Făcăi şi construirea unuia nou, precum şi pentru demararea unei campanii de sterilizare a câinilor de la curţi.
    La capitolul sănătate, democrat-liberalii propun alocarea de fonduri pentru cumpărarea câte unei ambulanţe pentru fiecare din cele trei spitale din subordinea municipalităţii.
    Pe lângă proiectele de infrastructură finanţate din fonduri europene, pedeliştii propune asfaltarea sau reabilitarea a 19 străzi din Craiova cu bani de la bugetul local, plus susţinerea investiţiilor în alimentarea cu apă şi în canalizare sau în casetarea canalului colector din Corniţoiu.
    O altă prioritate pentru Mărinică şi compania o reprezintă pistele pentru biciclişti.
    “Vom aloca bani pentru realizarea unui studiu de fezabilitate la nivelul întregului oraş, care ne va indica toate străzile care se pretează unor asemenea piste”, a mai precizat Dincă.


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Isi fac provizii de plecare!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: