Perchezitii domiciliare in Arges


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Perchezitii domiciliare in Arges

    Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări faţă de 6 învinuiţi, din municipiul Piteşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, prev. de art. 7 alin. 1 din Legea 39/2003, art. 215 alin. 1,2 şi 5, art. 194 alin. 1, art. 189 alin. 1, 2 şi 5 şi art. 211 alin. 1,21,(21)1 ,(3).

    În sarcina învinuiţilor Mihalcea Ion, Mihalcea Florin, Tudor Theodor Ionuţ, Gheorghe Giorgian Nicolae, Gheorghe Cătălina Cristina şi Arvat Valeriu se reţine că au constituit un grup infracţional organizat având ca scop acordarea de împrumuturi cu dobândă între 20-100% pe lună unor persoane fizice din judeţele Olt şi Argeş.

    Ulterior, prin ameninţare şi acte de violenţă, victimele au fost obligate să semneze chitanţe olograf sau acte notariale prin care să ateste primirea unor sume de bani de o valoare mult mai mare drept împrumut şi au fost deposedate de bunuri mobile şi imobile aflate în proprietatea acestora sau a unor rude apropiate (părinţi, fraţi).

    Prejudiciul cauzat de membrii grupului este de peste 300 000 euro.

    Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat un număr de 8 percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti şi în comuna Moşoaia, judeţul Argeş.

    Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R. – D.I.C. şi B.C.C.O. Craiova.

    Suportul tehnic a fost asigurat de către S.R.I. - Secţia Judeţeană Argeş.

    La sediul D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Craiova au fost conduse 6 persoane în vederea audierii.

  2. #2
    Junior JoeBlack's Avatar JoeBlack este cel mai nesuferit user de pe acest forum JoeBlack este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    18-02-2008
    Locaţie
    undeva in Africa
    Sex
    M
    Mesaje
    92
    Mesaje bazar
    479
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -142
    Puncte CF
    18.0
    aici ce sa comentez ca vin astia peste noi. lasatii fratilor liberi ca sunt cinstiti, baieti cuminti...si ne mai ajuta si pe noi. asta e bine nenea intelopu`?
    Daca nu esti de acord cu parerea/anuntul cuiva, poti posta la vedere parerea ta si poate te consideram destept. Poate chiar esti mai destept si noi o sa incercam sa intelegem. Nu fi laș sa dai un BAD REP doar pt simplu motiv ca te simti frustrat ca nu te poti exprima. Comunistii faceau acelasi lucru ca si tine.daca esti cine cred eu: ti-am f*tut sotia doar pt ca ea iti dadea bad rep in domeniu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: