Aseară, în jurul orei 17.45, lucrători ai Postului de Poliţie Işalniţa aflaţi în executarea serviciului i-au prins în flagrant pe: T.G., 16 de ani, C.IULIAN, 22 de ani, B.HUNEDOARA, 36 de ani; B.LAURENŢIU, M.ALINA, 22 de ani şi M.IRINA, 30 de ani, toţi din Craiova în timp ce sustrăgeau fier.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei, iar din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoanele mai sus menţionate au sustras cantitatea de 1080 kg, fier vechi, provenit din dezafectarea instalaţiei de acetilenă din cadrul unui combinat. Prejudiciul cauzat a fost restituit societăţii comerciale păgubite, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Totodată, poliţişti din cadrul aceluiaşi post de poliţie l-au depistat pe S.CONSTANTIN, 47 de ani, din Craiova care avea în portbagajul autoturismului proprietate personală o menghină pentru care nu avea documente de provenienţă, din cercetări stabilindu-se faptul că a sustras-o din incinta aceluiaşi combinat.


BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ