Pirotehnistii de la ISU Dolj au asanat munitie in comuna Carcea


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Pirotehnistii de la ISU Dolj au asanat munitie in comuna Carcea

    Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj a fost solicitată să intervină ieri, în comuna Cârcea, strada Sergentului, nr. 90, în curtea unei persoane pentru asanarea unor muniţii rămase neexplodate din cel de-al Doilea Război Mondial.

    Au fost găsite şi ridicate muniţii de diferite tipuri şi anume, bombe de aruncător calibrul 120 mm, grenade ofensive, o grenadă defensivă, focoase de grenadă şi cartuşe de infanterie calibrele 7,65 milimetri şi 7,92 milimetri. Muniţiile au fost descoperite în timpul executării unor săpături pentru construirea unui gard.

    Pentru a şti cum să acţionezi în cazul descoperirii de muniţii neexplodate, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, vă sfătuieşte:

    - nu le atingeţi;
    - nu le loviţi sau mişcaţi;
    - nu le introduceţi în foc;
    - nu încercaţi să demontaţi focoasele sau alte elemente componente;
    - nu lăsaţi copiii să se joace cu asemenea componente;
    - nu ridicaţi, nu transportaţi sau introduceţi muniţiile neexplodate în încăperi, locuinţe sau grămezi de fier vechi;
    - în zonele unde se presupune că ar exista muniţii neexplodate nu executaţi lucrări agricole, nu aprindeţi focul şi interziceţi circulaţia vehiculelor, oamenilor şi animalelor;
    - când luaţi la cunoştinţă despre existenţa lor anunţaţi imediat organul de poliţie cel mai apropiat sau inspectoratul pentru situaţii de urgenţă la telefon gratuit 112.

    Sursa: *************

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Ic3Girl Vezi mesajele
    [SIZE="3"]Nu le atingeti[/RIGHT]
    E mai rau decat la gripa porcina
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: