Politia Locala Craiova se doteaza cu masini confortabile


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Politia Locala Craiova se doteaza cu masini confortabile

    Poliţiştii locali vor patrula pe străzile din Craiova cu maşini de intervenţie nou-nouţe. Autoturismele sunt cumpărate din bani publici şi vor costa 5 miliarde de lei, adică 125.000 de euro, şi bifează la toate dotările de confort sporit.

    Potrivit anunţului de licitaţie, postat în sistemul electronic, reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova sunt interesaţi să cumpere o garnitură de 12 maşini, cu care vor ieşi pe teren, la patrulări. Cele mai multe, respectiv cinci bucăţi, sunt din primul tip şi trebuie să corespundă următoarelor dotări: să aibă motor euro 5 şi să circule cu benzină, să aibă cinci locuri şi să aibă caroseria vopsită în culoarea alb. Reprezentanţii Poliţiei Locale au pus pe lista de cumpărături şi patru maşini de intervenţie propriu-zisă, care trebuie să fie dotate cu lumini de intervenţie, cu 400 de leduri care asigură vizibilitatea din orice unghi, cu sisteme de avertizare sonoră de tip goarnă şi cu sirene.

    Ce-şi doresc poliţiştii locali

    Toate autoturismele trebuie, în schimb, să corespundă unor cerinţe de confort foarte precise. Deloc pretenţioşi, poliţiştii locali vor să găsească atunci când urcă în maşini parasolare cu oglindă pentru pasageri, climă electronică, comandă reciclare aer, geamuri cu deschidere electrică pe faţă şi pe spate, stingerea progresivă a iluminării interioare, spoturi pentru lectură, opţiune pentru iluminarea portbagajului, închiderea centralizată cu telecomandă şi multe alte dotări. La unele maşini, poliţiştii locali au cerut ca, pentru o vizibilitate bună, să existe oglinzi retrovizoare cu devigrare şi reglare electrică, încălzite, precum şi faruri cu reglare electrică.

    La ce ajută confortul

    Autorităţile spun că autoturismele trebuie să arate în acest fel, adică să nu aibă nici în plus şi nici în minus la capitolul elemente tehnice, „pentru a asigura deplasarea în condiţii de siguranţă şi în timp util a echipajelor la orice misiune”, aşa cum se spune chiar în documentaţia depusă la licitaţie. La rândul lui, ofertantul trebuie să asigure maşinilor livrate o garanţie minimă de 36 de luni sau 100.000 de kilometri de la data facturării. În plus, firma producătoare este răspunzătoare şi cu transportul în siguranţă al maşinilor până la Craiova, iar ca să nu mai fie nici un dubiu cu manevrarea maşinilor, să ataşeze şi cartea tehnică cu instrucţiunile de folosire în lima română.

    O factură de 125.000 de euro

    Trăgând linie, autorităţile locale au ajuns la concluzia că pentru a putea cumpăra aceste maşini deosebit de confortabile au nevoie de 5 miliarde de lei vechi, echivalentul a 125.000 de euro, bani care sunt puşi acum la bătaie de la bugetul local pentru a fi consumaţi în totalitate. Însă cele 12 maşini nu sunt primele şi singurele dotări care vor ajunge în acest an la poliţiştii locali. Potrivit autorităţilor, Poliţia Locală va avea nevoie în continuare de o plajă şi mai mare de autoturisme, dat fiind faptul că, odată cu introducerea obligativităţii de a efectua controlul la viniete, aceştia vor fi nevoiţi să facă şi mai multe ore de patrulare pe străzile din Craiova.

    Copleşiţi cu responsabilităţi

    În plus, conducerea Poliţiei Locale Craiova consideră că are nevoie de aceste autoturisme întrucât, de curând, a primit responsabilităţi sporite din partea Primăriei Craiova. Potrivit noului Regulament de gospodărire comunală, recent adoptat de consilierii locali, poliţiştii locali sunt cei care trebuie să circule în tot oraşul pentru a supraveghea dacă prevederile lui sunt respectate. Astfel, vor fi sancţionaţi cu amendă conducătorii auto care blochează trotuarele sau intrarea în diferite instituţii, în aceste cazuri putând fi dispusă şi ridicarea autovehiculelor respective. Tot poliţiştii locali vor sancţiona şi comercializarea autovehiculelor pe domeniul public.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Probabil ,din cauza masinii romanesti nu isi pot face treba cum trebuie!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...

  4. #4
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Motociclete nu-si achizitioneaza? Poate suspectul se face pierdut pe unde nu au acces masinile lor.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: