Politica. Emil Boc: Protestele pasnice sunt legitime, violenta de netolerat


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Politica. Emil Boc: Protestele pasnice sunt legitime, violenta de netolerat

    Violenţele stradale sunt inacceptabile şi de netolerat, singura soluţie paşnică fiind dialogul şi proteste în condiţiile legii, a declarat luni, premierul Emil Boc în cadrul unei conferinţe de presă, prima de la începerea protestelor care au cuprins peste 40 de oraşe din România, informează Realitatatea TV.

    Libertatea de exprimare e garantată în România, e un castig al societăţii democratice şi statului de drept. Protestele paşnice in conditiile legii sunt legitime, dar violenţa stradală e inacceptabilă şi de netolerat. Obligaţia statului e ca cetăţeanul să fie in siguranţă indiferent unde se află, pe stradă sau acasă, a spus Emil Boc, subliniind că violenţele stradale ne fac mult rău. Pe termen mediu şi lung compromit stabilitatea economică câştigată, şansa de a avea o creştere economică ce să ne aducă mai repede prosperitatea care să simtă în buzunarele românilor, a continuat premierul, precizând că întelege suferinţele cu care oamenii se confruntă, dar că ele nu pot fi rezolvate peste noapte.

    Înţeleg şi înţelegem greutăţile prin care trec românii. Ştim că nu trec vremuri uşoare, că suntem într-o criză economică ce a fost mult mai aspră decât cineva şi-a imaginat vreodată. Ştim că am fost obligaţi să luăm măsuri care au adus oamenilor necazuri şi privaţiuni financiare. Dar tot oamenilor le mulţumesc pentru faptul că, cu sprijinul şi suportul lor am reuşit să salvăm ţara de la colaps. Stabilitatea economică e rezultatul muncii românilor şi e păcat să o compromitem, a mai sus Emil Boc.

    Premierul Emil Boc i-a cerut ministrului de Interne, Traian Igaş, să dispună măsuri împotriva persoanelor care vor mai comite acte de violenţă în timpul protestelor, pentru elaborarea noului proiect de lege privind sănătatea urmând să aibă loc alte discuţii în coaliţie, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

    Mii de români au protestat, în ultimele trei zile, în mai multe oraşe din ţară, pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de medicul Raed Arafat şi dezacordul faţă de felul în care Guvernul PDL-UDMR-UNPR şi preşedintele Traian Băsescu au tratat problema legii Sănătăţii.

    *************

  2. #2
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Demisia !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: