Politica. Geoana isi verifica popularitatea la Dabuleni, Prioteasa ramane cu Ponta


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Politica. Geoana isi verifica popularitatea la Dabuleni, Prioteasa ramane cu Ponta

    DĂBULENI. Senatorul Mircea Geoană se află astăzi la Dăbuleni, unde se întâlnește cu primari și susținători din colegiul unde a fost ales parlamentar. Este de așteptat ca fostul lider PSD să anunțe din “patria lubenițelor” decizia viitorului său politic. În timp ce Geoană a vorbit pe scenă, înconjurat de primarii din colegiu, afară, câțiva localnici i-au făcut galerie, amenințându-l pe Ponta cu “mânia lui Dumnezeu”.

    Geoană s-a întors la popor. Fostul lider la PSD a mers din nou la Dăbuleni, pentru a sta de vorbă cu primarii din colegiu și cu susținătorii care i-au acordat votul acum 3 ani. “Noi merge cu domnu’ Geoană până în pânzele albe. A fost prea deștept, de asta l-au dat afară din partid. Să nu vină Ponta, Iliescu și Sârbu la Dăbuleni, că e vai de ei. Nu scapă de noi! O să îl vadă Dumnezeu și o să îl bată”, s-a precipitat un susținător al senatorului.

    Pe scenă, Mircea Geoană a atacat actuala conducere a PSD, considerând că a fost exclus din partid pentru că nu era nicio altă soluție.

    Prioteasa merge cu Ponta

    Dacă la Dăbuleni, Geoană a fost înconjurat de mai mulți primari, președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, spune că nu se pune discuția ca el sau altcineva să îl urmeze pe Geoană.

    “Eu cred că am dovedit și caracter și am făcut încă o dată dovada că cine dă mâna și merge alături de noi nu este lăsat la primul colț de stradă. Am rămas alături de Mircea Geoană până în ultima clipă când, așa cum știți, am votat în favoarea senatorului Mircea Geoană la Comitetul Executiv. Organizația de Dolj și cu mine intrăm acum într-o altă fază. Din acest moment, Mircea Geoană nu mai este membru al PSD. Din acest moment, eu și organizația de Dolj avem un alt trup. Dacă Mircea Geoană se îndreaptă spre un alt partid sau spre o construcție nouă, eu și organizația de Dolj nu plecăm undeva, ci rămânem aici”, a afirmat Ion Prioteasa.

    *************

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Normal ca isi vor schimba taberele
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: