Poliţiştii craioveni, întrucât la nivelul municipiului au fost comise infracţiuni de furt din auto, au desfăşurat activităţi şi investigaţii, astfel că au reuşit constituirea unui grup de suspecţi.

În baza probatorului administrat a fost obţinută o autorizaţie de percheziţie domiciliară, iar în dimineaţa zilei de astăzi, poliţiştii au descins la locuinţa lui P. VICENŢIU, 19 ani, din Craiova, suspectat în cauzele respective.

Cu această ocazie au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri pentru care nu existau documente de provenienţă şi cu privire la care sunt date că ar proveni din comiterea de infracţiuni de furt din auto.
Poliţiştii au reţinut în sarcina suspectului săvârşire a şase fapte de furt din auto, înregistrate în perioada mai-iunie 201, urmând ca pe parcursul cercetărilor să se stabilească activitatea infracţională a cestuia.

În cursul zilei de astăzi, acest va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.