Politistii cerceteaza doi minori pentru comiterea mai multor furturi


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Politistii cerceteaza doi minori pentru comiterea mai multor furturi

    La data de 06.12.2011, în jurul orei 10.00, lucrători ai Poliţiei Oraş Segarcea au fost sesizaţi de către C.ŞTEFANA, 57 de ani, din localitate, administrator al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în noaptea de 05/06 12. 2011, au pătruns în interiorul societăţii şi au sustras două biciclete, cauzând un prejudiciu de 500 lei.
    Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările, stabilindu-se faptul că suspecţii pătrunseseră în incinta societăţii prin escaladarea gardului împrejmuitor.

    La scurt timp, în urma activităţilor investigative întreprinse de poliţiştii doljeni au fost identificaţi făptuitorii ca fiind B.G., de 10 ani, din Segarcea şi C.M., de 11 ani, din Craiova.

    Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit şi faptul că minorul de 11 ani a sustras, în seara zilei de 4 decembrie a.c., obiecte de îmbrăcăminte dintr-un magazin şi un moped aparţinând lui F.IONEL, din Segarcea, în valoare de 700 lei.
    Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţilor vătămate, iar cercetările sunt continuate cu minorii în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    go,go...la mititika
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: