POLITISTII DOLJENI CONTINUA ACTIUNILE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    POLITISTII DOLJENI CONTINUA ACTIUNILE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR

    Poliţiştii doljeni au organizat şi executat, în noaptea de vineri spre sâmbâtă, o actiune având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi viteza excesivă.

    Efevctive de la Serviciul Rutier şi formaţiunile de ordine publică au oprit pentru verificări 645 autovehicule, fiind astfel legitimate 678 persoanem dintre care 12 persoane au fost conduse la sediul politiei pentru cercetări.

    În cadrul acţiunii au fost constatate 8 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi 181 abateri de natură contravenţională, fiind aplicate sancţiuni în sumă de 25.174 lei.

    Deasemneea, au fost rificate în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 13 permise, 7 dintre acestea fiind reţinute pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Pentru defecţiunile tehnice cosnstatate poliţiştii au retras 5 certificate de înamtriculare.


    Exemple:

    1. A fost depistat G.ENACHE, 38 de ani, din orasul Filiasi în timp ce conducea un autoturism având o concentratie alcoolica de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat.

    2. T.GHEORGHE, 46 de ani, din comuna Piscu Vechi a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu avand o concentratie alcoolica de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

    3. Poliţiştii l-au depistat în trafic pe S.OCTAVIAN, de 36 ani, din orasul Dabuleni in timp ce conducea un autoturism avand o concentratie alcoolica de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat.

    4. A fost depistat T.NICU, 32 de ani, din comuna Sadova în timp ce conducea pe DJ 542 un autoturism neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere .

    5. În cadrul acţiunii a fost depistat P.ALIN, 31 de ani, din com. Amarastii de Jos conducand un ATV avand capacitatea cilindrica de 686 cm3, pe DJ 542, fara a fi inmatriculat si fara a poseda permis de conducere.

    6. P.MIHAIL, 26 de ani, din Craiova a fost depistat cu aparatul radar in timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în comuna Carcea cu viteza de 92 km/h.




    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Mai bine construim sosele...si prevenim mult mai bine asa!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...

  4. #4
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    6. P.MIHAIL, 26 de ani, din Craiova a fost depistat cu aparatul radar in timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în comuna Carcea cu viteza de 92 km/h.
    Aha si daca avea si el niste relatii la politie de circulatie, agentii care l-au oprit isi cereau scuze in fata lui!
    Anumite masini trec prin sate, comune, cu peste 120 km /h si nu sunt oprite! Spun asta din cunstinta mai multor persoane care au relatii la politia rutiera si nu numai la rutiera!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: