În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, au fost depistate şi prinse patru persoane, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au acţionat ieri, 22 noiembrie a.c., pentru depistarea, prinderea şi încarcerarea persoanelor urmărite în temeiul legii.
Lucrătorii Poliţiei Filiaşi l-au prins, în cadrul acţiunii, pe Ş.DANIEL, 40 de ani, din oraşul Filiaşi. Acesta poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Tribunalul Dolj la 5 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În cadrul acţiunii desfăşurate poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei 1 Poliţie i-au depistat şi introdus în arest pe: I.DANIELA, 53 de ani, din Craiova, condamnată de Tribunalul Dolj la 5 ani închisoare pentru înşelăciune şi S.VICTOR, 31 de ani, din Craiova, condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare aceeaşi faptă.

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova, în urma măsurilor specifice întreprinse, l-au depistat şi prins pe M.VICTOR, 63 de ani, din Craiova care în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Dolj, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În cursul săptămânii trecute poliţiştii doljeni, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, au depistat şi prins 9 persoane urmărite în temeiul legii. Pe numele a 6 persoane autorităţile judiciare americane emiseseră cereri de extrădare, fiind suspectate de comiterea unor înşelăciuni pe reţeaua de internet.