Prefectul de Dolj propune mutarea penitenciarelor in afara Craiovei


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Prefectul de Dolj propune mutarea penitenciarelor in afara Craiovei

    Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, este de părere că centrul Craiovei ar trebui degrevat de puşcării. „Să scoatem puşcăriile din centrul Craiovei, nu cred că e cineva împotriva acestui lucru”, a afirmat, ieri, reprezentantul Guvernului în Dolj, întrebat fiind despre demersul primarului din localitatea Pleniţa, Puiu Calafeteanu, de a da o nouă întrebuinţare fostei unităţi militare din comună.

    În acest sens, prefectul de Dolj a lansat două variante: fie realizarea unui centru zonal pentru situaţii de urgenţă, fie înfiinţarea unui penitenciar. „Am avut o discuţie cu domnul primar Puiu Calafeteanu, de la Pleniţa, referitor la destinaţia pe care ar trebui să o aibă fosta unitate militară de la Pleniţa. În momentul de faţă ea este în conservare, dar conservarea, de cele mai multe ori, duce la degradare. În condiţiile în care există 11 ha de construcţii, cu toate utilităţile necesare – apă, canalizare, energie electrică, gaze, 12 pavilioane P+1 –, care pot găzdui 2.500 de oameni, o sală de sport, un parc auto, numeroase anexe şi o suprafaţă de teren de 163 ha, şi toate acestea pot avea doar două destinaţii: ori un centru regional sau, mai de grabă, unul zonal, pentru situaţii de urgenţă, sau un penitenciar”, a spus Nicolae Giugea.

    „Sunt doljean, dar sunt şi craiovean şi nu ştiu câte oraşe mai au la km 0 puşcării”, a adăugat prefectul de Dolj, care a mai precizat că a făcut deja o propunere Ministerului Justiţiei, pentru a fi luată în calcul înfiinţarea unui penitenciar la fosta unitate militară de la Pleniţa. „Mi s-ar părea mult mai corect şi mult mai normal să iei o puşcărie şi s-o duci l-a Pleniţa, decât să o ţii pe km 0, la Craiova. În acest sens, am transmis o astfel de propunere Ministerului de Justiţie şi în momentul de faţă aşteptăm să vedem cum vor fi apreciate şi evaluate aceste propuneri, fiindcă investiţiile care trebuiesc făcute acolo nu sunt foarte mari, pentru că există, aşa cum spuneam, terenul, clădirile, utilităţile, şi se pot adapta la specificul activităţii care urmează să se desfăşoare acolo. Să scoatem puşcăriile din centrul Craiovei, nu cred că e cineva împotriva acestui lucru”, a conchis reprezentantul Guvernului în teritoriu.


  2. #2
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Are logica dar mai degraba cred ca este un interes imobiliar la mijloc ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de s_ki_pp_er Vezi mesajele
    Are logica dar mai degraba cred ca este un interes imobiliar la mijloc ...
    Normal ca e un interes imobiliar..nu cred ca se gandesc ei in special la spatiul ambiental al detinutiilor!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: