Prefectul Giugea linse unde a scuipat


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Prefectul Giugea linse unde a scuipat

    Procesul intentat de şeful juriştilor din Dolj, Eugen Marinescu, instituţiei prefectului şi altor vreo doi-trei factori din prefectură implicaţi în manevra de eliminare a lui Marinescu din circuitul juridic al instituţiei a fost amânat. Reamintim că Eugen Marinescu, şef al Serviciului legalitatea actelor din Prefectura Dolj, a solicitat în instanţă anularea unui ordin emis de prefectul Nicolae Giugea la scurt timp de la revenirea acestuia ca prefect, prin care lui Marinescu i s-a luat dreptul de semnătură. Acţiune de revanşă profund penală, un abuz în serviciu clasic, dacă mă întrebaţi pe mine.

    Din motive asupra cărora nu revin. Într-o prefectură a României nu cred că îţi poţi permite să intri cu un ordin sub braţ şi să spui: “Eu, Tarzan!”. Ca să faci asta ar trebui să învingi jungla foamei şi a luptei pentru mâncare în mediul în care vrei să reuşeşti, dusă cu propriile tale forţe şi nimic mai mult! Altfel, mai devreme sau mai târziu se va dovedi că n-ai la mansardă mai mult ciment decât la demisol, ca să-l parafrazez chiar pe un simpatizant al lui Giugea. Revenind la proces, la termenul din 24 noiembrie, la Tribunalul Dolj, au apărut trei cereri de amânare, între care chiar a petentului. instanţa a şi fixat, de altfel, un nou termen, în decembrie. Ce n-am văzut încă la tribunal este ordinul prin care prefectul Giugea şi-a revocat ordinul de suspendare a dreptului de semnătură al lui Eugen Marinescu!

    Fiindcă actul există, a fost emis cu o zi sau două înainte de termenul din 24 al procesului! Păi, unde e corectitudinea, domnule prefect? Când eşti Tarzan sau după?

    Marian Bădîrci

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: