Poliţiştii Secţiei 5 au prins în flagrant trei craioveni în timp ce sustrăgeau bunuri din autoturisme, în prezent cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de reţinere, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 15 zile

În noaptea de 13/14.05.2011, în jurul orei 03.30, poliţişti din cadrul Secţiei 5, compartimentul furturi din auto, în timp ce se aflau în cartierul George Enescu au observat trei tineri care la vederea autoturismului au încercat să se ascundă printre autoturismele aflate staţionate în zona respectivă.

Imediat, poliţiştii au procedat la urmărirea acestora, la scurt timp fiind prinşi şi conduşi la sediul poliţiei. În urma verificărilor aceştia, au fost identificaţi în persoana lui: P.GEORGE, de 19 ani, B.CĂTĂLIN, 22 de ani şi M.BOGDAN, 21 de ani, toţi din Craiova.
Procedând la cercetarea împrejurimile poliţiştii au găsit un autoturism al cărui geam lateral dreapta faţă era spart, proprietarul declarând faptul că, din interior, lipseşte un radio CD, două boxe şi o pereche ochelari de soare. Toate bunurile fiind găsite de poliţişti abandonate sub un autoturism din apropiere. De asemenea, poliţiştii au identificat un alt autoturism, care prezenta ambele geamuri laterale faţă sparte, partea vătămată declarând că din interior i-a fost sustras un radio CD şi 5 litri benzină în două bidoane din plastic.

În continuarea cercetărilor poliţiştii au identificat autoturismul cu care se deplasau suspecţii, iar în interior au fost identificate bunurile ce fuseseră sustrase din cel de-al doilea autoturism.

În baza probatorului administrat, magistraţii Judecătoriei Craiova au emis mandate de arestare pentru 15 zile pe numele celor trei suspecţi, în sarcina lui P.GEORGE, B.CĂTĂLIN fiind reţinută infracţiunea de furt calificat în formă continuată, respectiv complicitate la infracţiunea de furt calificat pentru M.BOGDAN.

Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.