*
Ieri, 16.01.2012, la ora 16.35, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un craiovean, F.EMIL, a surprins şi reţinut un tânăr în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova care l-au identificat pe suspect ca fiind N.ION, 29 de ani, din municipiu.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că suspectul a fost surprins de către proprietarul autoturismului în timp ce încerca să sustragă un sistem de navigaţie GPS, o busolă de orientare şi un modulator FM cu card de memorie, prejudiciul fiind în valoare de 500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.*

În baza probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 5 s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cel în cauză pentru infracţiunea de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii pe timp de 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Învinuitul a fost introdus în arestul IPJ Dolj, iar astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.