Prinţul William şi soţia sa, Kate, îşi vor petrece luna de miere într-o reşedinţă de lux pe o insulă din arhipelagul Seychelles din Oceanul Indian. Tinerii căsătoriţi vor petrece în luna mai un sejur de 10 zile în insulele Seychelles, într-o reşedinţă de lux ce poate fi închiriată cu 4.500 de euro pe noapte, a anunţat, luni, cotidianul britanic Daily Mail.

Vila, construită din lemn, dispune de o sală de baie în aer liber, o piscină şi o grădină privată, dar şi câţiva angajaţi. Agenţii însărcinaţi cu securitatea prinţului au inspectat deja acea reşedinţă, a cărei adresă exactă va rămâne secretă, pentru a se asigura intimitatea de care Will şi Kate au nevoie, afirmă aceeaşi sursă. Ducele şi ducesa de Cambridge vor ajunge pe acea insulă cu elicopterul, care va decola de pe Mahé, principala insulă a arhipelagului, unde se află şi capitala statului Seychelles, oraşul Victoria.

Înainte de luna de miere, prinţul William se va întoarce mai întâi, marţi, la postul său de la baza Royal Air Force (RAF), unde este pilot de elicopter.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit vineri la catedrala Westminster, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

Sursa: www.*************