Prioteasa, desemnat de PSD Dolj candidat la sefia CJ


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Prioteasa, desemnat de PSD Dolj candidat la sefia CJ

    Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, a fost desemnat, vineri seară, cu votul unanim al membrilor Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei judeţene drept candidatul partidului pentru un nou mandat de preşedinte al consiliului judeţean.
    Potrivit fostului prefect de Dolj, deputatul Ion Călin, membru al BPJ al PSD, Prioteasa nu a avut niciun alt contracandidat. “BPJ a decis cu unanimitate să-l desemneze pe Ion Prioteasa pentru preşedinţia CJ Dolj. Fără altă candidatură”, a afirmat deputatul Ion Călin.
    Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, afirma, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi va anunţa candidatura pentru al treilea mandat de preşedinte al CJ. “Probabil că în cursul zilei de astăzi (vineri – n. r.), când are loc un birou permanent la partid, să se pună în discuţie cine candidează din partea PSD-ului pentru această funcţie. Această discuţie o voi provoca eu. Îmi anunţ de după-amiază intenţia de a candida”, afirma liderul social-democraţilor doljeni, Ion Prioteasa.
    Ion Prioteasa este la al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.


  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    De cand e Prioteasa in spatele astora si nici pana acum nu a apucat sa faca si el ceva mai semnificativ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: