Probleme si iar probleme! Mititelu, din nou in corzi


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Probleme si iar probleme! Mititelu, din nou in corzi

    LPF vrea să dea în judecată clubul pentru returnarea millionului de euro încasat din drepturile TV

    Ca şi cum n-ar fi fost suficiente numeroasele tensiuni în care a fost angrenată până acum Universitatea Craiova, asta „mulţumită” numai şi numai finanţatorului Adrian Mititelu, la orizont s-au ivit zilele trecute şi altele.

    Conform afirmaţiilor preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, Ştiinţa a încasat un milion de euro pentru drepturile TV pe un document prin care a demonstrat că echipa din Bănie a luat licenţa. Dragomir spune însă că actul era fals şi LPF va cere în justiţie returnarea banilor.

    “Mititelu a făcut numai prostii. Craiova a jucat un de zile pe fals. A luat un milion de la Ligă pe un document fals. Noi acum aşteptăm să facă juriştii dosarul şi vom cere să se înapoieze banii.

    Aceşti bani îi voi împărţi celorlalte cluburi. Nu se întâmplă asta din răzbunarea mea, am atâta minte încât să nu mă răzbun.De când sunt eu la Ligă, tot se fac speculaţii în fiecare an sunt dat afară. Comisiile, dacă nu vor respecta Regulamentul, le schimb. Cine greşeşte este dat afară.

    Am avut vineri o întâlnire cu preşedintele sindicatelor, domnul Costin, şi am avut o înţelegere faţă de comisii. Vor fi super paritare, aşa cum cere UEFA. Cine se va implica la comisii, nu vor fi condamnaţi numai de procurori, ci de toată ţara. Eu n-am să mă implic niciodată”, a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.

    Jucătorii n-au vrut să joace amicalul cu Piatra Olt din cauza restanţelor

    Universitatea avea programată sâmbătă o partidă de pregătire în compania celor de la FC Piatra Olt. Ei bine aceasta nu s-a mai disputat deoarece Adrian Mititelu nu s-a ţinut de promisiuni şi nu le-a plătit jucătorilor salariile. Altfel, aceştia i-au şi transmis lefterului finanţator că nu vor mai juca nici un meci până când nu vor primi cel puţin o parte din sumele restante.

    Fotbaliştii alb-albaştri se pregatesc în continuare la Craiova, deoarece Adrian Mititelu nu a avut bani nici măcar de un cantonament la Govora. În Austria, cum se vehiculase, nici nu se mai poate pune problema.

    Luat la ţintă de Cristescu

    Rămânând pe aceleaşi coordinate, unul dintre oamenii care a fost alături de Adrian Mititelu la conducerea Ştiinţei, Silvian Cristescu, “a întors armele” împotriva patronului şi îl acuză pe acesta de situaţia în care a ajuns clubul. “E puţin spus că nu-l agreez pe Mititelu. Adevărul este evident: acest om nu are nici minte, nici bani, nu are nimic! Toată lumea spera că o să aibă bani pentru proiectele pe care le-a anunţat, ne aburea cu promisiuni şi minciuni. Este adevărat că minte nu a avut niciodată, dar speram cu toţii că va asigura buget. Ne-am înşelat”, a spus Cristescu.

    Fostul preşedinte al Craiovei speră totuşi ca oltenii să aibă o nouă echipă în Liga I din următorul sezon. “Nu mă mai interesează Universitatea atâta timp cât acest om se află la club. Ca să răspund la întrebarea propriu-zisă: nici nu-mi închipui prima ligă fotbalistică fără Craiova! Din păcate, asta-i situaţia. În Liga I vom fi suporterii Pandurilor… Şi, poate, în celălalt sezon, 2012/2013, vom avea şi altă echipă din Oltenia în primul eşalon, Alro Slatina, Gaz Metan CFR Craiova, cine ştie?!” a mai afirmat Cristescu.

    În final, el a vrut să le transmită un mesaj fanilor Ştiinţei, atât de încercaţi de situaţia în care se află echipa favorită. “Să aibă răbdare, ce putem să facem? Mai devreme sau mai târziu, o să fie o Universitatea Craiova curată! Sperăm că mai devreme. Oltenilor, Craiovei, le trebuie o Ştiinţa, repet, curată!” a încheiat Cristescu.

    O primă achiziţie! Poate singura

    După ce au retrogradat în liga secundă şi au vândut mai mulţi jucători, iar alţii sunt pe cale să plece de la echipă. iată că Ştiinţa a realizat şi primul transfer din această vară. Este vorba despre mijlocaşul Gabriel Cruceru (22 de ani), care s-a alăturat sâmbătă formaţiei pregătite de Dorel Stoica.

    Născut la Motru, Cruceru a venit liber de contract în Bănie. El a mai evoluat la Ceahlăul, Jiul, Gloria Buzău şi Gaz Metan Mediaş.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member DennyS's Avatar DennyS va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    24-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    215
    Mesaje bazar
    429
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    81
    Puncte CF
    8.0
    Usergroups:
    Asa ii trebuie daca ne-a tinut 6 ani cu minciuna , sa plece draq o data ca si daca ramanem fara finantator si o ia primaria tot o ducem mai bine . PLEACA MITITELULE !



    Justice 4 Craiova

  4. #4
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Nu pleaca Dle,targovetzu sta de cateva cincinale in Orasul celor o mie de mosieri,genetic ramanae ....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: