Proiectul uimitor al ultimei minuni arhitectonice a lumii!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Proiectul uimitor al ultimei minuni arhitectonice a lumii!

    Socotit de specialisti ca una dintre minunile arhitectonice ale secolului XX, muzeul Guggenheim din New York a fost depasit in frumusete (doar) de muzeul Guggenheim din Bilbao (Spania), opera arhitectului american de origine canadiana, Frank Gehry . Guggenheim Bilbao, o structura din titanium, sticla si calcar, ale carei forme sfideaza multe preconceptii arhitecturale, a fost deschis in 1997. La randul sau, Guggenheim Bilbao are sanse sa fie umbrit doar de fratele mai mic (citeste "tanar"), Guggenheim Abu Dhabi, creatia aceluiasi Frank Gehr, scrie Gandul


  2. #2
    Member NickName's Avatar NickName a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Rovine
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    231
    Mesaje bazar
    520
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -7
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Am fost la Guggenheim NY, dar nu pot spune cu certitudine care e dintre Guggenheim-uri este cel mai frumos! Ca si arhitectura, unul poate sa fie mai indraznet, iar altul ma "nonconformist", dar cand vine vorba de frumusete nu poti realiza clasamente! Oricum, foarte interesant filmuletul, vedem si noi lumea... care se ocupa de cultura (celorlalti).
    http://img69.imageshack.us/img69/6087/basketball.gif
    YM: MrNickName25
    Cosmote (doar SMS): 0768.94.94.sv
    SFR (France): +33 761 21.75.30
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: